Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Obecně prospěšná společnost Lidové tradice a řemesla provozuje eshop, kde jsou na prodej moravské, české lidové kroje a materiál na kroje. Fungujeme i jako půjčovna krojů pro dospělé i pro děti. Vyrábíme kroje i krojové součásti - klobouky, čepení, vonice, věnečky, harásky, šátky, opasky. Šití i oprava krojů je možné podle starší fotografie, ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Vinné sklepy. Výroba, prodej: - jakostní a přívlastková vína - šumivá vína a sekty.

Výroba, prodej: - vína sudová, lahvová. - révový materiál a sazenice. Posezení ve sklípku s možností řízené degustace.

Pěstování: - vinná réva. Prodej: - vína jakostní, přívlastková, archivní - vína lahvová, velký výběr sudových vín. Možnost ochutnávek a řízených degustací. Bílá vína - Muškát moravský, Müller Thurgau, Tramín červený, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Sauvignon, CuWée No.5 . Červená vína - Cabernet Sauvignon, Frankovka.

Prodej: - beletrie, poezie - dětská literatura - historie, filosofie - religionistika, psychologie, pedagogika - výchova - křesťanská literatura - klášterní produkty. Tato prodejna je odběrným místem pro objednávky z internetového obchodu www.ikarmel.cz.

Služby: - přípravné kurzy na vysoké školy - testy studijních předpokladů.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - bylinné doplňky stravy - Guarana, Ženšen, Kotvičník - čaje, káva - přírodní kosmetika.

Kamenná prodejna, e-shop: - železniční modely - modelová železnice.

Vlastní výroba, velkoobchod, prodej: -mražená kuřata -mražená porcovaná drůbež -mražené polotovary -kuřecí droby -chlazená kuřata -mražené slepice -kuřecí šunky a uzeniny -drůbeží paštiky -separované maso. Porážka, velkoobchod, prodej: -drůbež.

Výroba, prodej: - hořlavé pasty - dřevité a gelové podpalovače - lampové oleje - tekuté podpalovače - čistící prostředky pro čistění grilů, krbů a jejich příslušenství (skla, rošty atd.) - gelové svíčky.

Dovozce nosítek Fidella. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nosítka pro děti na přezky, na zavázání - šátky pro novorozence i starší děti - Barefoot obuv - celoroční obuv, přezůvky, cvičky - EKO kosmetika - hračky. Možnost zapůjčení nosítka či šátku.

CAMIA - realizace osobního, profesního a reklamního ošacení, reklamní předměty. TERMOVEL - značkové funkční termoprádlo. Výroba pro státní instituce. Výroba pro soukromé společnosti pod jejich značkou.

Řeznictví, uzenářství. Porážky dobytka. Výroba: -maso, uzeniny. Prodej - vepřové a hovězí maso: -68712, Bílovice 65. Specialista na hovězí maso: -dodávka pro hotely, restaurace...

COPY CENTRUM Uherské Hradiště poskytuje kompletní řešení pro firmy, kanceláře, obchody s kvalitním, levným a rychlým servisem. Prodej: - spotřební materiál pro kancelářská zařízení - tonery, inkoustové cartridge - kancelářské potřeby a doplňky: - tiskopisy, pořadače, laminátory, řezačky papíru - papír do tiskáren, papír v rolích ...

Výroba cukrovinek: - dortové oplatky - kokosové kmeny - turecký med - kokosové a marcipánové tyčinky.

Prodej a eshop: Dámský a pánský butik: -Lerros - dámské -Lerros - pánské -ANDREA MARTINY -Anna Garden.

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

Síť obchodů. Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.

Výroba, prodej: -pivo JANÁČEK: -keg flach (nerez sudy), lahve, pet -světlé 10%, 11%, 12%, 14% -tmavé 10% -speciální kvasnicové -speciál polotmavý 14% -ochucené pivo: -citron, cola, zázvor Prodejna Olšavanka: -tel.:572634675.

Trafika. Maloobchod, prodej.: - noviny, časopisy - tabákové výrobky - cigarety, doutníky. Výdejní místo POPRON.

Trafika. Maloobchod, prodej.: - noviny, časopisy - tabákové výrobky - cigarety, doutníky. Výdejní místo POPRON.

Butik Zlechov - Vladimíra Čožíková najdete nedaleko Uherského Hradiště. Pořídíte zde krásné oblečení za nízké ceny - dámské, pánské oděvy i XXL móda. Krásné oblečení máme na štíhlé i plnější postavy, neomezeno věkem. Oděvy pochází převážně z Německa, Itálie, Turecka. Náš módní butik není jen kamenný obchod, připravujeme pravidelně i módní ...

Tiskárna, polygrafická výroba. Služby: -ofsetový tisk -knihtisk -thermotisk -sítotisk -knihařské zpracování -grafické návrhy -webdesign -kopírování -vizitky, letáky, oznámení, etikety ... .