VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Maloobchod, prodej: -obuv -kožené zboží

Internetový prodej: - dámské, pánské oblečení - kožené kabelky - dámská obuv - doplňky.

Prodej: -lovecké zbraně -zbraně pro civilní potřebu -úplný sortiment střeliva -kožená galanterie -psí výstroje -lovecké nože a jiné doplňky -lovecké sportovní optiky -upomínkové a dárkové předměty s mysliveckou tematikou. Služby: -opravy zbraní -nastřelování zbraní -montáž puškových zaměřovačů.

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie -textil.

Dodavatel průmyslového lepení - lepidla, lepící pásky, suché zipy, protiskluzové pásky, reflexní pásky, ochranné pomůcky a mnoho dalšího.

Prodej: - kabelek - kožené módy - doplňků.

Maloobchod, prodej: -hračky -kočárky -autosedačky -postýlky -přebalovací pulty -židličky, ohrádky -kojenecké a dětské potřeby -těhotenská móda -velké skluzavky CHICCO -pískoviště -domečky -houpačky.

Autorizovaný záruční a pozáruční servis a prodej: -JOUSERET partner -HUSQVARNA, HONDA, VARI -řetězové pily -rozbrušovací pily -vyžínače, křovinořezy -plotostřihy, foukače -automatické sekačky -travní sekačky -ridery, traktory -měření elektrického nářadí -vrtačky, brusky a jiné. Prodej: -zahradnické potřeby ...

Maloobchod, prodej. -textil -prádlo.

Zabýváme se: - čištěním peří - prodej nových péřových polštářů a dek - renovace a výroba péřových přikrývek a polštářů Každý lichý týden máme otevřeno i v sobotu, mimoto dle telefonické domluvy.

Výroba: -pracovní oděvy -oděvy pro gastro, zdravotnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -všechny druhy pracovních rukavic -PVC, kůže, textil -montérkové komplety -pracovní obuv -kožená, gumová, textilní -pracovní ochranné prostředky -pláště, pláštěnky, vesty, kalhoty. Prodejna pracovních oděvů: -Strakonice, Palackého ...

Značkové elegantní oděvy dámské a pánské.

Prodáváme luxusní francouzské značkové svatební šaty Divina Sposa.Organizujeme svatební obřady, kompletní svatby na klíč i svatební koordinaci. V nabídce je prodej i půjčovna svatebních dekorací, krabičky na výslužky, dekorace svatební tabule. E-shop

Služby, řemeslo: -čalounictví -oprava a výroba autoplachet

Maloobchod, prodej: - bytový textil: - dekorační a potahové látky - záclony - ložní povlečení - koupelnové soupravy - deky a polštáře s náplní duté vlákno - záclonové tyče a kolejničky - matrace, rošty do postele - rolety a žaluzie. Šicí dílna. Zakázková výroba, šití: - záclon a dekoračních látek.

Obchodní centrum. Velkoobchod, prodej: - koberce - linolea, vinylové krytiny, PVC podlahy - laminátové, dřevěné i plovoucí podlahy. Podlahářské práce. Pokládka podlahových krytin. Maloobchod, prodej: - dětské a kojenecké oblečení, textil pro děti - kočárky a potřeby pro děti - postýlky, přebalovací pulty, autosedačky, ...

Realizace - celé svatby floristika, šperkařka, cukrářka, svatební oznámení, svatební tabule prodej - svatební dekoracesvatba na vaše přání Ušití dle barev - polštářky - bryndáky Ušití - podvazky Půjčovna - svatební a společenské šaty včetně doplňků Půjčovna - svatební a společenské šaty ...

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Tradiční výroba kvalitního pleteného vrchního oblečení a termoprádla. Firma má vlastní pletárnu, úpravnu i konfekční dílnu, včetně vyšívacího střediska a oddělení sítotisku. Kolekce BOCO&Body Comfort reprezentuje funkční prádlo špičkových parametrů. Internetový obchod, prodej, výroba: - termoprádlo, thermoprádlo, funkční prádlo: - ...

Dodávka - bytový textil Prodej - pánská móda Prodej - metráž Prodej - šicí stroje.

QUICK SHOES. Velkoobchod, maloobchod, prodej obuvi: - dámská obuv - pánská obuv - dětská obuv. Internetový obchod, eshop, e-shop: - obuvi.