VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Přímý dovoz, vývoz, prodej: - ruční papíry morušové, banánové a bavlněné v širokém sortimentu barev a dezénů - ručně vyšívaný bytový textil – prostírání a ubrusy z bavlny a lnu - přání a oznámení z ručního papíru - papírové květy z ručního papíru - dárkové tašky z ručních papírů.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej: - zahradnického a chovatelského zboží - ochranné pomůcky - prostředky k ochraně a konzervaci materiálů.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej: 1. drogerie, papír, barvy laky. 2. železářství, domácí potřeby, hračky. 3. obuv, spodní prádlo - máme tři kamenné obchody s českým zbožím na jedné adrese.

Výroba strojové a ručně pleteného (háčkovaného) oblečeni a doplňku. Vlastní design. Možnost výroby na zakázku. Výroba úpletu na míru. Kurzy strojního a ručního pleteni. Kurzy háčkování. Vyšívaný textil.

Prodej dámské, pánské a dětské obuvi a módních doplňků.

Firma SAFETY PRO s.r.o. je profesionálem v požární ochraně a bezpečnosti a ochraně zdraví při práci. Poskytne vám nejen odborné školení BOZP a PO, ale také poradenství v této oblasti. Naší specializací je také inženýrská činnost a zajištění technického dozoru staveb. Díky dlouholetým zkušenostem jsme ochotni naše služby nabídnout nejen v Ostravě, ...

Společnost CVRK Ostrava s.r.o. se zaměřuje na prodej dámských, pánských a dětských designových oděvů a šperků.

Prodej: - čalounický materiál (čalounické a sedlářské potřeby) - zdravotní matrace - rošty - lamelové, laťkové - postele - buk, borovice - polštáře a přikrývky, antialergické - prostěradla, froté, bavlna - nepropustné chrániče matrací - povlečení - ručníky, osušky - koupelnové soupravy - molitany do výšky 20cm - technické tkaniny - ...

Společnost SVARMETAL s.r.o. se sídlem ve Skotnici poblíž Nového Jičína a Příboru nabízí široký sortiment nářadí a příslušenství nejen pro profesionály, ale také kutily. V sortimentu určitě nechybí kvalitní produkty značky Kowax, spojovací materiál, technické plyny, svařovací technika, svářečky a další potřeby ke svařování. U nás naleznete ...

Internetový obchod, e-shop, velkoobchod, maloobchod - dětské oblečení - kojenecké doplňky, autosedačky, cestovní postýlky Výdejní místo (reklamace): CARERO s.r.o. Jablunkov 994 739 91 Jablunkov.

E-shop: - dámské a pánské spodní prádlo - obuv - dámské oblečení - termoprádlo - fitness oblečení

Internetový obchod, e-shop: - taneční obuv - dámská, pánská, dětská taneční obuv.

Společnost Lovinia, s.r.o. se zaměřuje na prodej kojeneckých potřeb, vložek, plen, olejů a mnoho dalšího.

Internetový obchod, e-shop: -dámské spodní prádlo -pánské spodní prádlo -plavky

Výroba, prodej: - dřevní a agro pelety Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

E-shop, internetový obchod - pánské oblečení - košile, obleky, saka, kabáty - vesty, kalhoty - boty, ponožky - kravaty. Výdejní místo pro osobní odběr: Centrum Ostravy, ul. Čs. legií 8, Ostrava, 702 00

Dámské a pánské krejčovství. Půjčovna společenských šatů.

Výroba, potisk: - tašky papírové, textilní, laminátové, igelitové.

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce: - papírové obalové materiály - hygienické potřeby - toaletní papír, papírové ubrousky, papírové utěrky, papírové kapesníčky, Maxi program - lnářské výrobky - zemědělská technika na sběr a zpracování lnu.