VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Veškeré práce pěstební a těžební činnosti. Prodej: - široký sortiment mysliveckých doplňků - uniformy - pracovní oděvy - rukavice - pracovní obuv - ochranné pomůcky pro lesnický provoz - drobné řemeslnické a zahradní nářadí.

Nadměrná kvalitní dámská a pánská móda, oblečení od 3XL do 8XL. Prodej a e-shop: - pánské a dámské oděvy v nadměrných velikostech 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL: - bundy - saka - kalhoty - sukně - halenky - košile - trika, trička - pyžama - jeans, jeansová móda - riflové vesty - teplákové kalhoty - bavlněné ...

Internetový obchod Svět modelů patří mezi nejvýznamnější e-shopy, působící v České i Slovenské republice, s širokým sortimentem modelů a hraček velkých světových značek za příznivé ceny. V rámci něho jsou Vám k dispozici tyto produkty: Sběratelské kovové modely - auta, motocykly, letadla, bojová technika, lodě, autobusy, traktory, pracovní ...

Internetový prodej, eshop, e-shop, prodej: - bytový textil - bytové doplňky - dekorace - dorty z ručníků - hračky, společenské hry - výtvarné a kreativní potřeby - školní batohy a tašky - potřeby na karneval a party - sportovní potřeby - ekologická drogerie - sezónní zboží - vánoce, velikonoce - sekce pro ženy - doplňky, ...

Obchodní dům: - pánské i dámské oděvy z kůže a kožešin - zimní bundy - plstěné klobouky TONAK - čepice - šité kloubouky - spodní prádlo - doplňky Možnost zakoupení dárkového poukazu.

Výroba, prodej, E-shop: - osobní ochranné pracovní prostředky (OOPP), pracovní oděvy, ochranné pomůcky včetně praní a nehořlavé úpravy prádla. Poradenské a speciální laboratorní služby: - v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP), požární ochrany (PO), pracovního prostředí, ekologie, systému jakosti, metrologie, zkušebnictví, ...

Dovoz a velkoobchodní prodej pletacích přízí od přední turecké firmy YarnArt. Vysoká kvalita produktů, více než 100 druhů přízí. - merino a vlna - bavlna - akryl - macrame - polyamid - mikro/polyester

Velkoobchod a maloobchod s ochrannými pracovními pomůckami. Ochranné pracovní pomůcky: - hlavy - zraku - sluchu - dýchacích cest - rukou - nohou - pracovní oděvy.

Eshop a prodej povlečení a bytového textilu. Šití ložního povlečení a prostěradel z českých materiálů i atypických rozměrů.

E-shop nabízí: České bundy, sportovní bundy, kožené bundy, módní bundy od velkých značek Zkušebnictví, kontrola - zavádění, údržba a poradenství v systémech řízení Auditorské služby - interní audity Rekvalifikace, školení, kurzy a semináře - školení - marketingové studie v oblasti hutnictví a strojírenství

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - montážní technika, materiály - spojovací materiál - brusný a řezný materiál - ruční, pneumatické a elektrické nářadí - servisní a stavební chemie - měřící technika - elektromateriál - ochranné pracovní pomůcky.

Maloobchod, prodej: - železářství - hutní materiál - záhradkářské a chovatelské potřeby - pletivo - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - nářadí - domací potřeby.

Maloobchod, prodej: - železářství - hutní materiál - záhradkářské a chovatelské potřeby - pletivo - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - nářadí - domací potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby (papíry, tiskopisy, kalendáře, diáře) - ochranné pomůcky.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a ...

Výroba, prodej, velkoobchod: - matrace - anatomické polštáře - potahy - přikrývky.

Výroba a prodej textilního zboží (zejména bavlněné pánské spodní prádlo a další bavlněné produkty).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony, dekorační látky, ubrusy - ručně tkané koberce, flokati - ložní povlečení, utěrky - gastro textil - hotelový textil.

Prodej, e-shop: - plavky - spodní prádlo - košilky - pyžama - župany - stahovací prádlo.

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Výroba, prodej: - oděvní doplňky - šle (dětské, pánské - klasické, luxusní, speciální) - textilní opasky - klipsny, zkracovače.

Činnost: - výroba žáruvzdorného materiálu a žáruvzdorného oblečení

Zámečnické a lisařské práce. Svařování metodou MIG/MAG. Kovoobráběčství. Výroba: - textilní zboží - prošívané přikrývky - polštáře - ložní povlečení - prostěradla.

Velkoobchod obuvi - dámská kožená obuv celoroční, společenská i vycházková, letní i zimní.