VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Se specializuje na: - brusné materiály a brusivo - obráběcí nástroje na vrtání, soustružení, frézování, závitování a jiné - nářadí elektrické a ruční - ochranné pomůcky - stavební i průmyslové chemie - stavební sortiment - materiál pro stavby - izolace EPS a další - spojovací materiál - vruty, šrouby, matice... - obalový materiál - ...

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - přikrývky, polštáře, deky - povlečení, prostěradla - sedáky - ručníky - textilní pleny - chrániče matrací.

Výroba, prodej, e-shop - těhotenské polštáře - kojící polštáře - kojenecké zboží - zavinovačky - pleny, osušky - dětské spací pytle.

Výroba, prodej, e-shop - taktická výstroj pro ozbrojené síly státu, bezpečnostní agentury, záchranáře - outdoorové vybavení - batohy, sumky, vesty, rukavice.

Rock Shop E-shop - dámské, pánské metalové, rock a gothic oblečení a doplňky - šperky, doplňky, opasky - trička, kalhoty, korzety, křiváky - barvy na vlasy.

Prodej, e-shop: - matrace, rošty - postele - ložní soupravy.

Velkoobchod, maloobchod: - dámské, pánské, dětské plavky - dámské spodní prádlo - pyžama. Zástupce firmy Eurofala pro Českou republiku.

Dodávky hotelového a restauračního textilu. Ubrusy, ubrousky prostírky, multony, rautové sukně a cateringový textil, povlečení, hotelové ložní prádlo, prostěradla, ručníky, peřiny přikrývky, chrániče matrací a polštářů.

Provádíme projekční práce - rodinné domy zděné i dřevostavby (sendvičové konstrukce, roubenky, CLT, ekologické materiály Ekopanel, Pavatex). Dále projekty na zateplení rodinných domů (Zelená Úsporám) i bytových domů.

Výroba, prodej, montáž a opravy: - sítě na pískoviště, doskočiště, bazény - sítě na lešení - sítě odpadové - sítě sportovní - sítě ochranné - sítě na kontejnery - šňůry technické (výroba z klasických materiálů např. POP, PAD, PES, PE, ze speciálních materiálů např. NOMEX, KEVLAR, DYNEEMA, 3 M apod.) - popruhy (výroba z klasických ...

Prodej, e-shop: - látkové pleny - šátky, nosítka - oblečení pro děti - oblečení pro nosící rodiče - přírodní kosmetika....atd.

Prodej, maloobchod: - těsnění, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - nářadí - pryžové desky - plsť - technické tkaniny a další. Společnost navazuje na tradici společnosti ŘEMPO.

E-shop: - dámské a pánské oblečení - kabelky, peněženky - bižuterie - HIP HOP oblečení

Bazar, komisní prodej: - dětské oděvy, obuv - kočárky, autosedačky - hračky.

E-shop: - kování obuvní, oděvní, sedlářské

E-shop - dámské oblečení - dětské oblečení - Bio kosmetika - drogerie - bytový textil - hry, hračky.

Opravna obuvi - rychloopravna obuvi - oprava obuvi. Výroba klíčů, broušení.

-Velkoobchod a maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Livre.cz E-shop - dětské potřeby - dětské oblečení - hry a hračky - autosedačky - potřeby pro maminky.

Výroba a distribuce pracovních a zdravotnických oděvů - pracovní oděvy do zdravotnictví - pracovní obuv.

Krejčovství, výroba, šití: - konfekce - kominické oděvy - stejnokroje - svatební šaty

Prodej, e-shop: - pánské a dámské džíny Wrangler, Lee a Levi’s - košile - sukně - trička - bundy