JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej usní. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kožených oděvů, kožichů (kožené oděvy, kožichy). Zakázkové šití: - kožená konfekce - dámské a pánské klasické oděvy - modelová kolekce pro náročné zákazníky - mladá móda, kalhoty, sukně, korzety. Služby: - šití kožených oděvů na zakázku - možnost výběru usní a barev - ...

Internetový obchod - keramické výrobky - dětský textil-pončucháče, kojenecké potřeby - kojenecký textil a disney textil - školní potřeby - dárkové zboží.

Prodej: - dámská pyžama - pánská pyžama - dětská pyžama - spodní prádlo, plavky - 3D tapety - obuv CROCS - kosmetika

Prodej, maloobchod, e-shop: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny

Prodej: - pánské a dámské oděvy značky Gas jeans.

Prodej: - obuv - oblečení - zábava, volný čas - vše pro sport, turistiku, outdoor. - hudební nástroje - obranné pomůcky. Hudební produkce - živá kapela NAŽIVO 3+1.

Prodej oblečení ve stylu vojenského letectví. Prodej dámského, pánského a dětského oblečení a doplňků.

Velkoobchod pro bojová umění a sport: - judo kimona - ju jutsu kimona - karate kimona - karate chrániče - taekwondo doboky - kung fu - helmy a vesty - obuv - boxerské pomůcky - chrániče - zbraně - fitness - doplňky - tatami.

V našem sortimentu na www.papanicko.cz najdete komplexní potraviny pro děti, jako je kojenecké mléko, kojenecká výživa, kašičky, sušenky, křupky a nápoje v podobě čajů a šťáv. To vše odebíráme od léty prověřených výrobců jako je Nestlé, Nutricia, HiPP, HERO či Hamé. Kromě potravin nabízíme potřeby pro přebalování dětí, tedy plenky pro různě staré ...

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej, maloobchod: -módní doplňky -šátky -šály -čepice -opasky -kabelky -rukavice -deštníky -peněženky

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky. Kuchyňské studio.

Prodej nového a použitého kojeneckého a dětského oblečení: - pyžama, trička, body, soupravy, teplákové soupravy - kabátky, mikiny, legíny, šatičky, kalhoty - povlečení a deky.

Dárky z plenek pro maminky a miminka: - dorty pro holčičky, pro kluky - dárkové balení ručníků.

Prodej, e-shop: - dámské kabelky - pánské tašky - cestovní tašky - batohy - peněženky - dětský sortiment - těhotenská móda.

Prodej, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničních výrobců: - koberce, podlahy - galanterie a kusový textil - matrace, postele - bytový textil vlastní produktové řady.

Maloobchodní prodejna: - masivní a kovové postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny i povlečení - speciální matrace pro dlouhodobě ležící pacienty - rehabilitační pomůcky, vozíky, lůžkoviny, vyšetřovací lehátka.

Maloobchod: - obuv - kožená galanterie a doplňky.

Maloobchod, prodej: - obuv, boty (dámská, pánská, dětská) - kožená galanterie (kabelky, peněženky, opasky) - batohy, cestovní tašky - doplňky.

Maloobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie -kabelky -punčochové zboží.