JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej, maloobchod: -oděvy -kožená galanterie.

Prodej, maloobchod: -sportovní oblečení -obuv

Dodávky: - textilní rouna - produkty Vileda - kaučukové podlahové krytiny - fitlrační materiály pro filtraci vzduchu a tekutin.

Maloobchod: -potraviny -čerstvé maso, uzeniny -drogerie -chemické a čistící prostředky -smíšené zboží -domácí potřeby -hračky -galanterie.

Výroba: - lněných, pololněných a bavlněných tkanin, upravených tradičním způsobem dle přání zákazníků, jako je praní, bělení, barvení.

Maloobchodní prodej: - koberce - podlahové krytiny: - PVC, linoleum - plovoucí podlahy - parkety, mozaiky, korek - bytový textil: - záclony, závěsy - dekorační a potahové látky - tapety - garnyže - polštáře, přikrývky, deky. Pokládka, podlahářské práce. Sídlo společnosti: - Teslova 873/2, Ostrava - ...

Čalounictví. Výroba, oprava: - židle - rohové kuchyňské lavice - sedací soupravy - ložnice, postele. Čalounické práce: - čalounění dveří - předsíňové stěny. Prodej: - potahové látky. Prodej, pokládka: - koberce.

Výroba, šití: -konfekce, oděvy.

Zabýváme se dovozem a distribucí originálních produktů luxusní značky Victoria´s Secret. Podprsenky Victoria´s Secret, kalhotky Victoria´s Secret, plavky Victoria´s Secret, šaty a topy Victoria´s Secret a další značky Moda International. Spodní prádlo.

Maloobchod, prodej: -textil.

Šití, výroba, prodej: -oděvy dámské i pánské -oděvní doplňky z vamberské krajky.

Módní dům Maloobchod, prodej: - pánská a dámská konfekce a oděvy - košile a kravaty - módní doplňky - spodní prádlo.

Výroba: - kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů. Prodej: - dveře a zárubně - nábytek - sedací soupravy - postele - zdravotní matrace - bytové doplňky.

Maloobchod, prodej: - kojenecké oblečení a potřeby

Oprava, čistírna : -obuv - brašnářské výrobky. Prodej: pánské, dámské, dětské domácí obuvi s certifikátem ŽIRAFA. - zdravotní ortopedická antistatická obuv - zimní obuv( zn. Woolmark) - punčochové zboží.

Velkoobchod, maloobchod: -ponožky -punčochové zboží -spodní prádlo.

Maloobchod: - prodej zdravotní obuvi, punčoch a ponožek.

Maloobchod, prodej: - hasící technika - požární vybavení - pracovní oděvy, boty, přilby. Revize: - lana - hasící technika.

Výroba: - těžká konfekce - pláště, kostýmy, kalhoty, sukně, bundy. Krejčovství.

Kožešnictví, prodej: - kožešinové oděvy