JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Pronájem: -prodejní a kancelářské prostory. Prodej: -konfekce -spodní prádlo -Kenvelo -móda mladých -bytový textil -metrový textil -a další...

Distribuce, velkoobchod, prodej: - sportovní obuvi: - gumotextilní kopačky Toga.

Nabízíme v současné době v přízemí, prodej kusového secondhandu a outletu ve kvalitě CREAM a 1.jakost za bezkonkurenční ceny (ženy, děti, muži, XXL) a v prvním patře nabízíme prodej formou HRABÁRNY

Prodej dětského licenčního oblečení, provozování eshopu www.hit-tricka.com

bazar pro děti -prodej dětského oblečení

Top Trend Maloprodej, velkoprodej, výroba: -těhotenská móda.

Půjčování: - luxusní zahraniční svatební šaty - šaty pro družičky - společenské šaty - veškeré doplňky Zajistíme: - tisk svatebních oznámení - snubní i zásnubní prsteny - luxusní limuzínu - svatební kytice.

-Velkoobchod a maloobchod, dámské a pánské spodní prádlo, pyžama, župany, plavky, atd.

E-shop: - přikrývky a polštáře z dutého vlákna, ložní povlečení různých rozměrů, prostěradlo, potahy na sedací soupravy, koupelnové předložky, ručníky, ubrusy, tkané deky, televizní pytle, vlněné výrobky, chrániče matrace.

Výroba - potřeby pro kadeřníky kapsy na potřeby - kožená galanterie - číšnické fleky E-shop - kožená galanterie -výroba kožené galanterie -čalounění ve vojenské výrobě

Nádherné šátky z pravého hedvábí vyrobené v Itálii. Mnoho barev a vzorů v novém e-shopu YVONS. Vlastní kolekce hedvábných šátků.

Prodej luxusních kabelek, přímý dovozce italských kabelek.

Maloobchod: - dámské a pánské oděvy - Joseph Ribkoff, Oui, Creenstone, Cambio, Frank Lyman, Bugatti, Calamar, Pure. Prodejna: - Kafkova 8, OC Haná Olomouc - Pavelčákova 12, Olomouc - Polská 1, Galerie Šantovka Olomouc

Prodej, eshop: - kožené aktovky, kožené batohy, batohy na notebook, kožené peněženky a kasírky, cestovní tašky z buvolí a hovězí kůže, spisovky, tašky na notebook, nákupní tašky na kolečkách, batohy na kolečkách, kožené dámské kabelky, dámské kabelky a aktovky na notebook, plážové a sportovní tašky, pánské aktovky na notebook

Společnost GREEN FUTURE s.r.o. poskytuje komplexní servisní pronájem textilií a hygieny. Servis čistících utěrek, čistících rohoží a logo rohoží, servis pracovních oděvů, prodej a servis sanitární hygieny.

Prodej dětské oblečení: - spodní prádlo - pyžama, noční košilky - trička - mikiny - tepláky, teplákové soupravy - ponožky, punčocháče - batohy, tašky přes rameno - peněženky, sponky - dětská obuv, gumáky, jarmilky, papuče, capáčky.

Výroba, šití, prodej: - vlajky celého světa, měst, obcí a krajů, firemní, sportovní kluby - prapory - erby.

Maloobchod, prodej, e-shop: - módní oděvy a doplňky (dámské, pánské) - textil - spodní prádlo - pánské košile.

Sedlář, brašnář, obuvník Oprava: - obuv - tašky, kabelky, aktovky, pouzdra - veškerá kožená galanterie.

Výroba, zakázkové šití, prodej: - pracovní oděvy - kyselinovzdorné oděvy - výstražné oděvy.

Prodej Ostroměř: -náhradní díly - kolová technika -náhradní díly pro vozidla Praga V3S a TATRA. -motory, těsnění, převodovky, spojky, nápravy a jiné -prodej - vojenský výstrojní materiál - boty, maskáče, stany, znehodnocené zbraně, šály, klobouky, ponožky, nože, batohy, kukly, rukavice, samopaly, nářadí, lopatky, dětské oblečení, ...

Prodej, matrace: - polyuretanové - profilové - pružinové - taštičkové - z bio pěny - latexové.

Zakázkové šití: -záclony -závěsy -veškeré doplňky pro interiéry bytů, kanceláří, restaurací. Kompletní zakázky, zaměření, dodání garnyží, závěsných zařízení (včetně montáže). Široký výběr: -dovozové i tuzemské záclony -bytový textil.