VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Internetový obchod, e-shop: - pánská, dámská, dětská trička s potiskem.

XL, XXL nebo XXXXL, jsme tu právě pro Vás. Grandine nabízí módu pro ženy, které sice nemají ideální míry modelek, ale přesto chtějí mít šatník elegantní i hravý, moderní i laskavý, originální i kvalitní. Prostě jsme tu pro vás, které se rády cítíte dobře i se svými kily navíc

Zakázkové krejčovství, výroba: - luxusní manažerské oděvy - firemní oděvy - reklamní oblečení pro hostesky

Činnost - šití plachet, perseniků a slunečních clon.

Prodej, e-shop - vše pro kojence a batolata - kočárky - autosedačky - postýlky - vaky, nosiče - dětské a kojenecké oblečení - hračky.

Denim Store, Galerie Harfa. Prodej, e-shop - dámská, pánská móda - oblečení pro volný čas.

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - sklo, porcelán, šálky, talíře - kuchyńské potřeby (hrnece, pánve, nože...) - bytové doplňky, dekorace - bytový textil.

Kamenná prodejna, e-shop: - dámské, pánské, dětské oděvy - kojenecké oblečení.

Návrh, šití, montáž: - závěsy, záclony - japonské stěny, římské rolety - přehozy na postel, polštářky - prostírání - dekorování oken.

Velkoobchod: - metrový bytový textil - bytové doplňky

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - outdoorové oděvy pro děti - dětské outdoorové vybavení.

Velkoobchod, import, distribuce: - dámské, pánské, dětské oděvy - sportovní oblečení - reklamní textil.

Prodej, e-shop, bazar, půjčovna - ruční nářadí - malířské štětce, malířské válečky - stříkací pistole - ochranné pomůcky - barvy a stěrky.

Prodej: - spodní prádlo - plavky - punčochové zboží

E-shop, autorizovaný dealer značky Alpha Industries Europ - dámské a pánské oblečení pro volný čas - bundy, košile, trika, kalhoty. Kontaktní adresa: Hluboká 5, - Hluboká 5, 582 63 Krucemburk. E-shop Svět Komiksu - zboží podle titulů her, komiksů - sběratelské sochy - repliky - licencované oblečení - tel. 733 532 536.

Dětský bazar U krtka: - komisní prodej dětských oděvů, obuvi - hračky.

Internetový obchod, e-shop: - pletací příze - jehlice, háčky.

Prodej - pánské a dámské oblečení na míru značky Al Piano - košile, obleky - šaty, kostýmy, halenky.

Velkoobchod s orientálním zbožím. Největší dovozce tradičního zboží z Indie, Indonésie a Číny do České republiky. Nabízený sortiment: Vonné tyčinky, vonné františky, aroma lampy, feng-shui, feng-šuej, lapače snů, zvonkohry Parfémy Shirley May, Alta Moda, Lotus Valley, Dales and Dunes Dřevěné sochy a figurky z Indonésie a Thajska ...

Prodejna Bílá Tara - Dagmar Vlčková se specializuje na prodej těhotenské módy, mateřského spodního prádla i nočních košilek a plavek pro nastávající maminky. Najdete nás na Praze 1, ulice Navrátilova. Maloobchod, prodej: - těhotenská móda - těhotenské a kojicí šaty - těhotenské kalhoty, sukně, trička, tuniky - spodní prádlo pro těhotné ...

E-shop: - profesionální úklidová chemie - hygienický papírový program - úklidová technika - ochranné pracovní prostředky - drogerie

Internetový obchod, e-shop: - šály, šátky.