JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
E-shop: - polštáře a deky - háčkované dekorace - dřevěné dekorace - doplňky pro malé i velké

Prodej: - kabelky - peněženky - pánské tašky - batohy - doplňky

E-shop: - kabelky - kožená galanterie - tašky, peněženky, opasky.

Prodej tanečních bot a publikací týkající se Salsy.

Prodej svatebních a společenský šatů, půjčovna svatebních šatů, prodej svatebních doplňků

E-shop Prodej: - mikiny s potiskem - nadměrná trička - trička s potiskem

-Velkoobchod a maloobchod -Prodej dětského oblečení a doplňků

Obchodní činnost v oblasti dovozu a distribuce plavek, spodního prádla, nočního prádla, oblečení pro volný čas a fitness oblečení.

Služby: -copacking, logistika -výroba POS a POP materiálů -technologie tisku: ofsetový tisk, digitální tisk

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Velkoobchod a maloobchod s oblečením pro děti i dospělé.

MONTY Výroba a prodej pracovních oděvů. Pracovní oděvy MONTY: - montérky, pracovní oděvy - letní i zimní provedení - kalhoty s laclem - kalhoty do pasu - bundy - pláště - mikiny - vesty - trička - firemní čepice - kabáty - moderní střihy oblečení - textilní výroba - ochranné pracovní pomůcky - ...

Prodej: - dekorační polštáře

Velkoobchod - exklusivní italská móda - široký sortiment módního značkového zboží

Distribuce: -výrobky pro průmyslové čištění, údržbu: -neutralizace pachů. -odmašťování. -mazací prostředky. -přípravky pro čištění elektrických zařízení. -pracovní rukavice.

Prodej dětské obuvi. Zaměřujeme se na zdravotně nezávadné a certifikované dětské boty značek Fare, DPK, RAK, ECCO, Bugga, bačkorky Befado a další.

internetový obchod To nejlepší a nejnovější ze světa bavlněných látek předních amerických a japonských výrobců. Nalezněte u nás moderní látky plné hravých vzorů a veselých barev značek Michael Miller, FreeSpirit, Riley Blake, Echino a mnoho dalších. Dále nabízíme široký sortiment tkaných stuh, knihy o tvoření, střihy na šití a další zajímavé ...