JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
E-shop: - profesionální úklidová chemie - hygienický papírový program - úklidová technika - ochranné pracovní prostředky - drogerie

Internetový obchod, e-shop: - šály, šátky.

Internetový obchod, e-shop: - přebalovací tašky, batohy - batohy pro děti - dětské příbory, nádobí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - dámsé, pánské, dětské oblečení.

Dovoz, distribuce, e-shop - bambusové ručníky a osušky - dárkové balení ručníků - froté ručníky a osušky - kuchyňské utěrky a zástěry - deky - dětské osušky a župany.

E-shop, inteernetový obchod - bytový textil - bytové doplňky - autopříslušenství - dárkové a dekorační předměty - čistící a prací prostředky - elektrické nářadí - hry a hračky.

Krejčovství, výroba, šití: - dámské, pánské oblečení, oděvy

E-shop, internetový obchod - autosedačky, kočárky - dětské a kojenecké potřeby, oblečení - hračky. Prodej, montáž - elektrické otevírání oken a světlíků - elektrické otevírání světlíků - požární odvětrání - systémy automatického větrání Kontakt: - technik Jan Hoffmann, tel. 602 755 885, email: elektrovent@elektrovent.cz, ...

E-shop: - dámské, pánské a dětské sportovní oblečení zančky QuikSilver a Roxy.

Dodávka, montáž - ochranné sítě pro kočky (zabezpečí okna, balkóny, terasy). Služby: - výškové práce pomocí horolezecké techniky - sanace půd a střech - montáž ochranného systému proti ptactvu (síťování).

Prodej: - dámské a pánské oblečení a doplňky

Výroba, potisk, e-shop: - reklamní textil (mikiny, tričky, polokošile, čepice, bundky).

CWS boco je vedoucí značka s mezinárodní pověstí v textilních službách, hygieně koupelen a toalet. Výroba, prodej a servis dávkovačů tekutého mýdla a ručníků, zásobníků toaletního papíru, hygienických košů a osvěžovačů vzduchu. Máme výrobní a servisní střediska v 17 různých zemích. Samozřejmě, že máme také silnou síť produkce, distribuce ...

Interntový obchod, e-shop: - kočárky - autosedačky - dětské postýlky - hračky - kojenecké potřeby, textil. Kamenná prodejna: - tel.: 739 298 988

E-shop, prodej: - pánské, dámské dětské - boty - oblečení, oděvy

Destroy, e-shop - pánská, dámská a dětská obuv - kabelky, peněženky.

Prodej, e-shop: - dekorace - doplňky - bytový textil - kuchyňské pomůcky - bytový textil - nábytek

Prodej: - luxusní pánské oblečení, oděvy