VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: -skateboardové a snowboardové oblečení -sportovní oblečení -sportovní potřeby a doplňky

Prodej, e-shop: -metráž -bytový textil -dárkové předměty. Šití na zakázku: -vaky, sedáky, povlečení, přehozy, polštáře, peřiny, mantinely, nebesa, prostěradla, ručníky, dorty z ručníků, dárkové balení vína, piva....svíčky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - bytový textil - metráž.

Internetový prodej, e-shop - dětské oblečení - dětské doplňky, kabelky, tašky - povlečení, deky, osušky pro děti.

Galanterie, prodej - nitě, zipy, jehly - povlečení - punčochové zboží - pletací a háčkovací příze. Krmiva, prodej - krmivo pro psy, kočky, papoušky, ptáčky - chovatelské potřeby, vodítka, klece, akvária.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské a školní potřeby -papír -obalový materiál -úklidové a mycí prostředky -ochranné pomůcky -občerstvení

Činnost: - služby v oblasti personalistiky se specializací na zaměstnání na lodích - zajištění posádky na všechny možné pozice v oboru - zásobování pracovním materiálem

Výroba, malování: - malované hedvábí: - šály, šátky - kapesníčky - kravaty.

Prodej: - bižuterie - galanterie - látky - pánská konfekce. Čištění: - peří. Zakázkové krejčovství: - šití dámských a pánských oděvů na zakázku - módní návrhářství - úpravy a opravy oděvů.

Prodej, maloobchod, e-shop: - ochranné oděvy - pracovní oděvy

Výrob, prodej, e-shop: -zvířátka z ponožek

Výroba a prodej kožených číšnických kasírek a kapes.

Velkoobchod, e-shop - drogerie - úklidová technika - hygienické zboží - mycí a čístící prostředky - ochranné pracovní pomůcky

Prodej dámských a pánských kalhot, nočních košil, pyžam, domácího textilu a županů. Připravujeme dámské kostýmy, sukně a haleny.

Práce: -brašnářství -čalounictví -autočalounictví Výroba, prodej, maloobchod: -kožené výrobky

Prodej: -ochranné pracovní pomůcky. -pracovní obuv. -pracovní oděvy.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba, prodej - dámské, pánské plavky - dámské spodní a noční prádlo

Prodej veškerých bytových a textilních výrobků. Odvoz skupin po celé Čr i Evropě.

Maloobchod - účelové tašky kosmetické - zdravotní obuv