VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod, eshop, prodej: - školní batohy - aktovky, brašny. Fotografování na průkazy, svatby, ročníkové srazy. Zpracování fotografií z filmů, CD i paměťových karet. Služby on-line fotosběrny.

Eshop, sklad: - dámská, pánská konfekce z přírodních materiálů - bambus, bio bavlna, konopí, len nebo vlna. Oblečení od evropských fair trade značek.

Prodej, distribuce, internetový obchod, eshop italské obuvi zn. Grisport: - outdoorová obuv - ochranná a pracovní obuv - treková obuv - myslivecká, lovecká obuv - boty do hor.

Prodej, e-shop sportovních potřeb: - bundy, trička, batohy, míče, chrániče - sportovní obuv MERRELL, MIZUNO, KOOGA, GABEL

Internetový prodej, eshop, maloobchod: - dámské oblečení: - třička, halenky, košile, tuniky, topy - kalhoty, legíny, tepláky - šaty - kabáty, bundy - spodní prádlo - plavky - pánské oblečení: - košile, trička, mikiny, svetry - tepláky, kraťasy - bundy, kabáty - spodní prádlo - doplňky - čepice, šály, ...

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -markýzy: -korbové -výsuvné rolovací -balkonové -velkoplošné zastřešovací konstrukce -předokenní rolety a vrata -velkoplošné dřevěné slunečníky -velkoplošné hliníkové slunečníky -zahradní altány party. Reklamní potisk: -výše uvedených výrobku.

Velkoobchod, sklad: -dámská, pánská, westernová obuv.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: -ochranných pracovních oděvů, oděvy: -bundy, kombinézy, vesty, pláště TYVEK, košile, trika, zástěry -pracovní obuvi, obuví -pracovní rukavice -froté ručníky -ochranné pracovní pomůcky: -zátky, sluchátka, respirátory, masky, polomasky, brýle, štíty. Zpracování, realizace, provádění, ...

Eshop, prodej: - pracovní rukavice - pracovní oděvy.

Prodejna obuvi, e-shop - dámská obuv - pánská obuv. Kamenné obchody, internetový obchod, velkoobchod: - motocyklová obuv, přilby Schuberth, motocyklové oblečení, bundy, rukavice, kalhoty, doplňky.

Eshop, internetový prodej: - outdoorová obuv.

Obchodní centrum U krále. Quelle.

Výroba, prodej: - ručně tkané koberce, ubrusy, prostírky, přehozy

Vývoj, výroba: - obuvnické komponenty - obuvnická kopyta - podpatky - podešve

Společnost H + M Zlín a.s. se zabývá odborným prodejem a servisem profesionální svářecí techniky prověřených značek. V našem sortimentu najdete svářečky MIG/MAG, svařovací systém CoWelder, plasmové řezačky, hořáky i redukční ventily. Mezi naše další aktivity patří výstavba bytových a rodinných domů, inženýrských sítí, průmyslových hal a to včetně ...

Prodejna nářadí OSTROH, spol. s r.o., kterou naleznete v Uherském Ostrohu a která provozuje také internetový obchod, nabízí příležitostným kutilům i profesionálním řemeslníkům široký sortiment pracovního nářadí a ochranných pracovních pomůcek a to včetně možnosti zapůjčení vybraných vrtaček, pil nebo brusek. Široký sortiment v přehledně ...

Interiérové vybavení bytů, domů, penzionů, hotelů - podlahovinami, stínící technikou, závěsnými systémy včetně dodávek záclon, závěsů - vše v koordinovaných řadách. Do hotelů a penzionů dodáme také ložní povlečení, přikrývky, ručníky a ostatní spotřební zboží. Šití záclon, závěsů.

Velkoobchod, přímý dovoz, import, distribuce, prodej: -osobní ochranné pracovní prostředky -pracovní, ochranné rukavice -respirátory, respirátorů 3M -autorizovaný distributor 3M -chrániče, chráničů sluchu a zraku -pracovní obuvi a oděvů.

Jsme výrobní a obchodní firma se zaměřením na ochranu zdraví a života člověka. Prodáváme prostředky osobní ochrany, sortiment pro hasiče, armádu a policii. Nabízíme servis i odborné poradenství v oblasti řešení a realizace osobní bezpečnosti. Zastupujeme německou firmu MSA AUER - výrobce speciálních prostředků ochrany dýchacích cest, těla, ...

Prodej: - pánská móda známých českých a zahraničních značek - luxusní pánské obleky za příznivé ceny - kvalitní separátní saka - kalhoty, kabáty, bundy, košile, pola, trika, jeansy, svetry, boty, opasky, kravaty a další doplňky.

Výroba, e-shop: - textilní kabelky, tašky, klíčenky - dětské taštičky - čelenky.

Obecně prospěšná společnost Lidové tradice a řemesla provozuje eshop, kde jsou na prodej moravské, české lidové kroje a materiál na kroje. Fungujeme i jako půjčovna krojů pro dospělé i pro děti. Vyrábíme kroje i krojové součásti - klobouky, čepení, vonice, věnečky, harásky, šátky, opasky. Šití i oprava krojů je možné podle starší fotografie, ...

Již přes 14 let působíme na českém trhu jako specialisté v oblasti plachet, technických tkanin, sítí a nůžkových stanů. Roky zkušeností zdokonalily nejen výběr materiálů, které nabízíme, ale také technologie, které využíváme při realizaci zakázek našich klientů. Naše produkty můžete zakoupit v našem eshopu www.mikel.cz i v kamenné prodejně ...

Internetový obchod, prodej: -obuvi -ochranné pracovní oděvy -pracovní rukavice -drogistické zboží pro podniky. Šití na zakázku.