Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Služby: - stavební projekce - projektování pozemních staveb - průkazy energetické náročnosti budovy (PENB) - energetické audity a posudky - termografická měření

Činnost: - zhotovování inženýrských projektů pro průmyslovou výrobu v energetice, papírenství a petrochemii - dopravní infrastruktura (silnice, dálnice, železnice, mosty a tunely) - klasická a jaderná energetika - architektura a stavby, technické zabezpečení budov

Technický a stavební dozor, inženýrská činnost ve výstavbě

Architektonické a projekční práce v oboru pozemního stavitelství.

Naše společnost Železniční projekčně-stavební kancelář s.r.o. se sídlem v Plzni poskytuje služby v oblasti dopravních a inženýrských staveb. Specializujeme se především na služby jako jsou: Železniční novostavby, rekonstrukce, údržby a opravy kolejí, jeřábových drah a výhybek. Montáž, pokládka kolejí a výhybek zpracováváme z materiálu ...

Developerská společnost, projekce, výstavba: - bytové domy - rodinné domy.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - revitalizace, zateplení budov - inženýrská činnost, projektové práce.

Projekce, projektování: - technologická, energetická zařízení - dopravní, komerční stavby - energetické studie, ekonomika provozů - inženýrská činnost.

Projekční kancelář: - projekce novostaveb, rekonstrukcí budov - dokumentace pro stavební, územní řízení.

Činnost: - projekční, inženýrská v oblasti pozemních staveb.

Služby: - stavební činnost - vodohospodářské a pozemní stavby - projekční činnost - nákladní autodoprava

Služby - projetová kancelář dopravních staveb.

Projekční studio - stavební projekce - projektování pozemních staveb.

Stavební činnost: - pozemní stavby - občanské a bytové stavby - rodinné domy - rekonstrukce Služby: - stavební projekce

Činnost: - zpracování kompletní projektové dokumentace pozemních staveb ve všech stupních.

Projekce, projektování: - rodinné, bytové domy - průmyslové, zemědělské stavby - občanská výstavba.

Projekční, inženýrská a realizační činnost v oboru průmyslových a inženýrských staveb.

MEPOS geodetická a projekční kancelář - autorizovaný inženýr pro vodohospodářské stavby.

Činnost: - služby při přípravě a řízení realizace investičních projektů - inženýrská činnost - projektové činnost

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební dozor. Služby: - znalecké posudky - vyhotovení znaleckých posudků - odhady ceny nemovitosti - oceňování nemovitého majetku.

Stavebně inženýrsko projektový ateliér - projekční činnost.

ThermoInstal - projekce vytápění. Služby - projektová dokumentace kotelen teplovodních i parních výměníkových stanic, horkovodních i parních tepelných sítí, podzemních i nadzemních otopných systémů budov.

Činnost: - projekční a inženýrská kancelář

Stavební činnost - realizace rodinných domů - bytová i nebytová výstavba - stavby na klíč - rekonstrukce objektů, půdní vestavby - renovace fasád, - zateplování objektů - zpracování projektové dokumentace - stavební dozor.