Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projekční a geodetická kancelář.

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

Práce: -stavební -stavební projekce.

Projektové práce. Plány staveb: - rodinné domky - chaty - garáže - ostatní stavby.

Projektování v pozemním stavitelství. Občanské stavby. Pozemní stavby: -realizace. Průmyslové stavby. Demolice. Inženýring v pozemním stavitelství. Rekonstrukce: -budovy -byty.

Nabídka architektonických, projektových a inženýrských prací.

Správa a údržba nemovistostí. Insatalatérské a topenářské práce. Projkční práce.

Činnost: -projektování stavby.

Stavební projekce. Projektové práce v oboru průmyslových, občanských a obytných staveb

Individuální projekty rodinných domů, projekční činnost: - domy v pasivním standardu s čerpáním dotací, - rekonstrukce domů s využitím dotací na úspory energií, - dřevěné domy, - nízkorozpočtové domy, - bytové domy, - rekonstrukce, - interiéry, - zahrady.

Nabízím realistické vizualizace produktů a staveb, technickou dokumentaci, návrhy interiérů, grafické práce i multimediální prezentace.

Činnost: - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - zprostředkování služeb - provádění staveb

Činnost: - poskytování služeb spojených se statikou pozemních staveb.

Provádí: -veškeré zemní práce -báňská činnost -občanská výstavba na klíč -stavební inženýring -velkoobchodní činnost -maloobchodní prodejny.

Již od roku 1993 zajišťujeme komplexní dodávku stavebních a projektových prací v oboru pozemních staveb v okolí Příbrami, Prahy a Benešova u Prahy. Výstavba, údržba a správa nemovitostí -Konzultační činnost -Zhotovení projektové dokumentace pro územní a stavební řízení -Organizace výběrového řízení na dodavatele stavebních prací -Technický ...

Projekční kancelář. Projektování pozemních staveb. Inženýrská činnost: -projednání dokumentace pro stavební povolení -stavební dozor pro realizaci staveb.

Nabízíme služby odborně způsobilého Koordinátora BOZP na staveništi.Výkon TDI.

Služby: - stavební činnost - projektová činnost ve výstavbě