Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Stavební firma: -pozemní stavby -vodohospodářské stavby -projekce -zemní práce -autodoprava.

Autorizovaný stavitel, inženýrská činnost, stavební dozor.

Projektová kancelář: - stavební projekce

Projekční kancelář, projektant. Projekty staveb: - bytových - občanských - průmyslových - inženýrských.

Vypracuji projektovou dokumentaci, projekty dílčích objektů ( nástavby, přístavby, vestavby...), zhotovení 3D vizualizalizací objektů, možná i poradenská činnost v oblasti stavitelství, zakreslení stávajícího stavu objektu, překreslování původních výkresů...

Projekce stavební, statické výpočty a posudky, vizualizace

Projektování pozemních staveb - stavební dozor - návrhy požárně bezpečnostní řešení

Provádí: -novostavby rodinných domů -opravy a stavební úpravy domů -projektování pozemních staveb -sanace vlhkosti a plísní -repase oken a dveří. Činnost: -znalecká a inženýrská -obchodní. Dodavatel stavebního systému DURISOL.

Projektování, oceňování majetku, inženýrská činnost.

Stavební projekce. Projektová činnost ve výstavbě.

Projekční kancelář, projekce: - stavby - parky, náměstí - urbanismus - interiéry

Zastoupení firem VAILLANT. Zpracování projekce: - plynofikace - topení, vytápění. Konzultace a poradenství zdarma.

Obchodně stavební společnost. Prodej Propanu a Propan Butanu - topenářský materiál - instalatérský materiál. Provádí: - průkaz energetické náročnosti budovy - satavební rozpočty a vájazy výměr Půjčuje: - stavební stroje - obytná auta Spoluúčast v portálu zaměřeném na půjčování věcí www.anyhire.com

Autorizovaný architekt pro obor pozemní stavby: -studie -projekty -projednání -stavební dozor.

Služby: -inženýrské služby v investiční výstavbě -odborný stavební dozor -realizace staveb na klíč.

Naše služby: - zpracování energetických auditů a studií - zpracování projektové dokumentace - výstavba, opravy, rekonstrukce a servis tech. zařízení budov a liniových staveb.

Vašák&Partneři - Postavit dům za 1 milion korun - Utopie či skutečnost? Chcete na své parcele stavět rodinný dům? Hledáte nejlepší ceny projektů stavby na klíč, ale ne za cenu ošizené kvality? Jste na správném místě!

Projektová, konzultační a inženýrská firma. Specializace - problematika dopravních staveb. Projektování dopravních a inženýrských staveb. Inženýring.

Stavební inženýrství. Projekce: - stavební. Stavební dozor, inženýrská činnost ve výstavbě.