Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Inženýrské služby v pozemním stavitelství.

Kompletní realizace staveb: -stavby na klíč, rodinné domy -inženýrské -zemědělské -průmyslové -bytové bytová jádra, koupelny -rekonstrukce -zateplování objektů -fasády včetně oprav -půdní vestavby. Montáž: -sádrokarton -zámková dlažba. Projekční práce, projekty rodinných domků. Prodej: -zateplovací systémy ...

Projektová činnost ve výstavbě.

Projekce, poradenství: -stavební. Kompletní stavební dokumentace.

Stavební podnikatel. Služby: -stavební projekce -rozpočty staveb -výběr dodavatele -technický dozor -stavební poradenství -realizace stavebních prací.

Architektonická a projekční kancelář.

Činnost: -projektová dokumentace: -vypracování studií a návrhů řešení -zaměření a zakreslení -projekty rekonstrukcí staveb -projekty rodinných domů, bytových staveb -projekty občanských staveb -nástavby a půdní vestavby bytových domů -projekty průmyslových staveb -projekty drobných staveb -inženýrská činnost.

Nabízí: -projekty -projektové práce.

Soukromá projektová kancelář. - stavební projekce

Poradenství: -stavební -projektové. Služby pro stavebníky a investory: -developerské -příprava konkrétního investičního záměru -audit.

Realitní kancelář. Služby: - realitní - projekční.

Činnost: -inženýrská -projektová -investorská.

Stavební firma: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - stavební projekce.

Architektonické a inženýrské služby.

Projekce, služby: -vytápění(plynovod), -průkazy energetické náročnosti budovy.

Projektování, projektantka. Sídlo: Praha 8, Kobylisy, Frýdlantská 1318/7 Tel. 286 585 408.

Stavební práce: -podezdívání -statické práce -stavby na klíč -rekonstrukce -projekty.

Práce: -stavby budov a rodinných domů RD** -rekonstrukce a přístavby -obklady -dlažby. Služby: -poradenská činnost -projektová činnost včetně vyřízení stavebního povolení.

Projektová činnost ve výstavbě. Výstavba, stavba, práce: - provádění staveb.

Stavební firma: -stavby na klíč -stavby - rodinné domy, bytové jednotky, chaty -rekonstrukce, nástavby, vestavby -zemní práce -truhlářské práce -technická pomoc při realizaci stavby -projektová činnost

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -komplexní stavby -demolice -zemní práce. Projekční činnost. Jeřábnické práce. Autodoprava: -nákladní.

Projektová a stavební činnost, realizace staveb. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové -vše možno na klíč. Služby: -stavební architekt (interiér i exteriér ) -komplexní projektové zabezpečení od územního řízení po kolaudaci -inženýrská činnost v celém rozsahu včetně přípravy záměru stavby. Poradenská a konzultační ...

Stavební firma. Stavební práce: -údržba a oprava staveb -ostatní stavební práce -demolice staveb. Projekční činnost. Další provozovny: Erbenova 134,25601 Benešov J.Horáka 1696/1,25601 Benešov.