Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projekce, projektování: -projekty pozemních staveb, obstarání veškerých povolení nutných k výstavbě. Inženýrská činnost v investiční výstavbě : - dozorování staveb, poradenství

Činnost: -projekční: -architektonické návrhy -studie -urbanismus -pozemní stavitelství -inženýrská: -ve výstavbě-stavební dozory -znalecké posudky z oboru ekonomika stavebnictví.

Architektonická a inženýrská kancelář. Služby: -architektonické -inženýrské -projekce, projektování.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -na klíč, komplexní stavební práce -bytová jádra -nástavby, půdní vestavby. Práce: -stavební projekce, projekční -demolice -zemní a výkopové práce. Autodoprava, doprava, přeprava: -Avia s hydraulickou rukou.

Projektování, projekce, projekty: -stavby -vodo, topo, topení, plyn -elektroinstalace -elektrická zařízení.

Projektová a inženýrská činnost. Projekty, projektování: - průmyslové stavby - stavby pro pyrotechniku - občanské, bytové stavby - sportovní stavby. Stavební projekce. Odborné posuzování staveb ze stavebně-energetického hlediska - vypracovávání energetické audity. Zajišťování kontrolní činnost na stavbách - investorský technický ...

Projekční kancelář. Stavební projekce. Projektování staveb.

Služby: -projekce: - krajinářská, okrasná zeleň - vodohospodářské stavby: - ochrana před povodněmi - ochranapůdy před erozí.

Projektová činnost ve výstavbě, projektování, stavební projekce.

Projekční a inženýrská kancelář. Služby: -projekce.

od 12/09 v insolvenčním řízení ! Projektování, projekce: -služby, dodávka pro provozy vyžadující speciální parametry prostředí: -čisté prostory, čistá média - ve zdravotnictví, farmacii, laboratořích, potravinářství, elektrotechnice apod. .

Projekce, inženýrské služby: - vodohospodářské, vodní stavby - stavby pro lesnictví - komunikace, zpevněné plochy.

Projektová činnost v investiční výstavbě. Reklamní činnost.

Projektová činnost v investiční výstavbě.

Práce: -stavební. Služby: -projekce.

Služby: -projektování, stavební projekce -architektonické, architektka -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Činnost: -projektování, stavební projekce -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Inženýrská činnost ve výstavbě: - stavební dozor - stavební projekce, projekty, projektant, rozpočty.

Projektová činnost ve výstavbě.

Projekční, inženýrská činnost: - projekce rodinných domů.