CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
E.P.servis Prodej, montáž, servis, opravy : - elektrospotřebiče - plynospotřebiče - pračky - velkokuchyně a velkoprádelny - elektromotory - nářadí NAREX - nezávislé automobilové vytápění Pracovní doba : Pondělí 7:00 – 12:00, 13:00 – 15:30 Úterý 7:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 Středa - Čtvrtek 7:00 – 12:00, 13:00 – ...

VHRoušar, s.r.o. se zaměřuje na vodohospodářské stavby a projekční činnosti, včetně stavebního dozoru a hydrotechnických výpočtů.

Lurias s.r.o. se zaměřuje na výrobu komerčních a bytových interiérů na zakázku.

Nabízíme technický a stavební dozor investora, inženýrskou činnost, služby koordinátora BOZP, projektování staveb a navrhování pasivních domů.

ZEBRA Q s.r.o. se zaměřuje na montáž žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu do oken a dveří.

Jaroslav Vágner se specializuje na veškeré zednické práce, včetně novostaveb, rekonstrukcí, zateplení a dalších. Má bohaté zkušenosti s různými druhy materiálů a technologií a dokáže splnit i ty nejnáročnější požadavky zákazníků. Pokud hledáte zkušeného a spolehlivého zedníka, firma Jaroslav Vágner z Těchonína je tou správnou volbou. Pan Vágner ...

Transform a.s. Lázně Bohdaneč se zabývá zpracováním - recyklací plastových odpadů z komunálních a průmyslových zdrojů již od roku 1992. Jedná se o závod na efektivní využití odpadů, které dříve končily bez užitku na skládkách. Hlavním stěžejním materiálem je TRAPLAST. Nabízíme vyvýšené záhony, kompostéry, plastové lavičky, plastové plotové ...

Vlastimil Češka zajišťuje výrobu nábytku z masivu na zakázku - stoly, židle, nábytek do ložnice včetně nábytku do zámku.

PARDUBAU s.r.o. se zaměřuje na dopravní a inženýrské stavitelství, rekonstrukce budov občanské vybavenosti a vodohospodářských objektů.

DSP stavební s.r.o. je specializovanou firmou zaměřenou na inženýrskou a projektovou činnost v oblasti silnic, chodníků a místních komunikací.

Firma MG Stav provádí kompletní realizace projektů zaměřených na stavební a zahradnické práce. Naše firma má dlouholeté zkušenosti v oboru a disponuje veškerým profesionálním vybavením a nářadím. Mezi naše služby patří zámkové dlažby a jiné zpevněné plochy, stavební práce všeho druhu, zemní, vyklízecí a bourací práce a také realizace a údržba ...

KJK servis s.r.o. se specializuje na dodávky plastů, polykarbonátu a zakázkové truhlářství a na montáž a servis plynových kotlů, fotovoltaiky a tepelných čerpadel.

DKS - Invest a.s. je emitentem korporátních dluhopisů a zaměřuje se na investiční a developerskou činnost.

Truhlářství Mrštík s.r.o. se zaměřuje na zakázkové truhlářství, výrobu dveří, nábytku, schodišť, kuchyní a bytových doplňků.

Stavební činnost : - provádění staveb ze dřeva - stavební - správy v soukromých lesích - zajišťování komplexní péče o les

Společnost montbau PROFI, s.r.o. Vám zajistí projektování rozvodného energetického zařízení nízkého, vysokého a velmi vysokého napětí

Káceníbezpečně s.r.o. se zaměřuje na ořez stromů, rizikové kácení lanovou technikou, péči o významné a památné stromy, řez ovocných stromů, šetřivé kácení s plošinou nebo jeřábem, štěpkování dřevní hmoty a další služby.

VMP stavební technika s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a pronájem stavebních strojů, čerpadel, vibračních desek, bouracích kladiv a další techniky.

Nákladní autodoprava Bourací práce Zemní a výkopové práce Výstavba kanalizace

Partner SIKO koupelny - obklady - dlažby - vany, sprchové kouty, vodovodní baterie - sanitární keramika - potřeby pro topenáře a instalatéry - provádíme montáže vody a topení - rekonstrukce koupelen na klíč

Truhlářská výroba na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně - lékařský a školní nábytek - vestavěné skříně - nábytek

Společnost Fplan projekty a stavby s.r.o. je projekční kancelář z Litomyšle.

Truhlářství Vajrauch a syn realizuje moderní a nadčasové řešení od návrhu až po kompletní realizaci.

TSP stavební, s.r.o. se zaměřuje na bezvýkopovou pokládku vodovodů, kanalizací, teplovodů, plynu a elektrické energie.