CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topenářské -elektroinstalace.

Práce: -kovovýroba -klempířské -soustružnické -zámečnické. Výroba: -zemědělské nářadí na traktory.

Práce: -elektroinstalační (elektroinstalace) MaR (měření a regulace) EZS (elektronický zabezpečovací systém) telefonní a počítačové rozvody.

Projekční práce ve stavebnictví. Inženýrská činnost.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Práce, montáže: -pokrývačské -montáže a opravy všech druhů střešních krytin -montáže střešních oken VELUX. Zajištění klempířských prací včetně dodání materiálů.

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové a nerezové schodiště, zábradlí -schodiště přímá, lomená, podestová -schodišťové zábradlí -zábradlí na balkony a terasy -přístřešky, markýzy -plotové dílce, branky -zámečnické konstrukce.

Revize, opravy, montáž: -elektrická zařízení.

Elektromontáže opravy a instalace do 1000V. Výškové práce, opravy domů.

Solární elektrárny Fotovoltaické elektrárny Elektroinstalace - revize elektro - revize plynu

Služby: -výroba želatinových tobolek -balení -sypké hmoty do želatinových tobolek -dle požadavků zákazníka -provedení určeného k distribuci, včetně požadovaného potisku -barevné kombinace -prodej infračerveného topení Sídlo společnosti F+Š MARK s.r.o. Hrušovická 7/893 197 00 Praha 9.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba nábytku na zakázku: -stavebně truhlářská -tesařská -stolařská.

Výroba: -stále pružný tmel PAULIN pro utěsnění dvou styčných ploch proti unikání oleje, nafty, benzínu, chladící kapaliny a dalších kapalin s teplotní odolností-30°C až 150°C. použití především na motorové a převodové skříně automobilů, obráběcích strojů atd. Prodej: -přímé obchodní zastoupení německé firmy MAKRA ...

Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -zámečnické.

Služby PO (požární ochrana) a BOZP (bezpečnost práce). Výroba, dodávka: -hydrantové systémy, hydranty s tvarově stálou a zploštitelnou hadicí vyhovující ČSN 730873, ČSN EN 671-1, 671-2. Inženýrská, školící a poradenská činnost: -zpracování posouzení požárního nebezpečí činností -zpracování požárně bezpečnostních řešení k projektům ...

Instalatérství. Práce: -plynoinstalatérské -vodoinstalatérské -topenářské.

Práve: -tesařské -pokrývačské -klempířské včetně montáží sádrokartonových konstrukcí i minerálních podhledů.

Sklenářství Práce: -sklenářské vrtání-sklo broušení-sklo řezání-sklo (včetně bezpečnostního a neprůstřelného) lepení-akvária zasklívání-okna. Dodání: -izolační dvojsklo -sklo kouřové -zrcadla s ornamenty.

Práce: -zeměměřičské -geometrické plány -mapové podklady -vyměření pozemku -inženýrské sítě.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - zařízení pro úpravu vody pitné, užitkové, průmyslové filtrace, změkčování, odželezňování, odmanganování, odchlorování, odsolování, reverzní osmoza. Prodej, velkoobchod: - trubky, fitinky, ventily, armatury - průtokoměry - plastové díly pro vzduchotechniku - ventilátory - ionexy - aktivní uhlí ...

Společnost VODASERVIS s.r.o. poskytuje služby v oblasti úpravy pitné vody pro obce, větší města i průmyslové podniky. Poskytujeme filtry, čerpadla, filtrační vložky a čerpací techniku. Naše služby poskytujeme pro: - obce - větší města - průmyslové a stavební podniky (i technologické vody) - potravinářský a zemědělské podniky (nerezové ...