CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Tesařství, pokrývačství. Práce: -tesařské -pokrývačské.

Služby: -inženýrská činnost ve výstavbě (engineering).

Služby: -inženýrská činnost, dozory staveb -úspory energie -pronájem prostor na Komenského náměstí 141.

Výroba, maloobchod, opravy: -podlahy -plovoucí podlahy -dřevěné -laminátové -korkové -koberce, bytové, zátěžové -čistící zóny a rohože -podložky pod kolečkové židle -PVC, včetně pokládky na schody.

Dřevovýroba, truhlářství: -masivních schodiště -dveře -nábytek -eurookna.

Výstavba domů. Rekonstrukce objektů. Zateplování fasád. Sanace betonových konstrukcí. Prodej a montáž: - centrální vysávací systémy Electrolux.

Služby: -architektonické -inženýrské -projektování.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby, kování.

Zemní a výkopové práce. Regulace toků, výstavba propustků. Odbahnění nádrží. Terénní úpravy, hutnění povrchů. Oplocení pozemků. Odčerpávání kalových vod. Odvodnění terénu. Bourací a demoliční práce. Řezání živičných povrchů. Zámkové dlažby. Zateplování staveb. Vnitřní i venkovní rozvody kanalizace, plynu, vody a ...

Zámečnictví. Konstrukce schodišť. Výroba: - zábradlí a ploty - pojezdové brány a vrata. Výroba a repase: - stroje, kovoobrábění, teplovzdušná kamna a grily.

Plynařské, elektro práce. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Technické služby. Oprava, údržba: - místní komunikace. Sadové a parkové úpravy. Čištění města.

A-SKI s.r.o. se zaměřuje na inženýrskou, investorskou a stavební činnost.

Pelhřimovská vodárenská s.r.o. je společnost, která se zabývá provozem vodovodů a kanalizací v Pelhřimově a okolí. Společnost je ve vlastnictví Města Pelhřimova a vznikla transformací Čistírny odpadních vod. Zajišťujeme nepřetržitý provoz čistíren odpadních vod v Pelhřimově a na Křemešníku a obsluhu vodních zdrojů a studní ve všech místních ...

Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč - zemědělské - vodohospodářské - rekonstrukce. Zemní práce. Klempířské a pokrývačské práce. obklady a dlažby. Sádrokartony. Rozpočty staveb.

Zemědělská výroba a prodej zemědělských výrobků. Výroba a opravy zemědělských strojů. Služby mechanizačními prostředky. Truhlářství. Montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení. Silniční motorová doprava nákladní. Provozování čerpací stanice s palivy a mazivy.

Opravy: - domácí elektrospotřebiče. Prodej, instalace: - bojlery.

Revize: - elektrická zařízení - spotřebiče.

Truhlářství. Výroba: - dřevěné obaly - palety.