CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.

Truhlářství. Výroba: - interiérové a vchodové dveře - nábytek - obložení.

Opravy, servis elektrických a plynových zařízení. Měření emisí. Školení obsluh plynových zařízení.

Projektová činnost ve výstavbě Služby: -projekty staveb, budov, nízkoenergetické, pasivní domy, zelené úsporám.

Společnost Stavby Tominec se specializuje na strojní omítky, fasády a zateplení fasád, obklady, dlažby, zámkové a terasové dlažby. Mezi naše činnosti patří také kompletní rekonstrukce bytových i nebytových prostor či výstavba nových budov. Strojní omítky jsou rychlým a moderním způsobem omítání stěn a stropů. Předností strojních omítek jsou ...

Výroba, truhlářství: - nábytek - kuchyně - schodiště - podlahy Prodej: - řezivo - kulatina

Činnost: - truhlářství - montáž střešních konstrukcí - pokládání střešních krytin

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody - okna, dveře - nábytek pro restaurace

Práce: -stavební stavby na klíč -rodinné domy -novostavby rekonstrukce -zateplování budovy -obkladačské-obklady -dlaždičské-dlažby.

Služby: - zakázková výroba nábytku - restaurování starožitného nábytku

Práce: -zámečnické. Oprava: -auta -autoservis (autoopravna) -pracovní stroje.

Služby, výroba: -pokládání podlahových krytin a obkládání stěn, podlahářství -výroba stavebně truhlářská a tesařská -výstavba pozemní a inženýrské stavby, stavba -sádrokartonové konstrukce -obchodní činnost.

Maloobchodní prodej, železářství: -ROJEK-dřevoobráběcí stroje -elektrické ruční nářadí a příslušenství BOSCH, MAKITA, METABO, DEWALT, ELU, NAREX, PROTOOL, WAGNER, STEINEL, BEA, FEIN, ELEKTRA BECKUM, SKIL -vysokotlaké čističe WAP ALTO -motorové pily -sekačky -křovinořezy HUSQVARNA -svářečky, invertory -kompresory AIRCRAFT, ELEKTRA, ...

Výroba, práce: -truhlář, truhlářství.

Práce: -zednické -obkladačské.

Povrchová úprava betonů speciálními nátěry Dodávka - podlahy Renovace - schodiště Pokládka - lité průmyslové podlahy na nový i starý beton nebo na dlažbu (před pokládáním podlah - úprava povrchů)renovace - staré podlahy - oblázkový koberec.

Výroba, práce: -zakázková výroba zábradlí, atypická madla, točitá schodiště -samonosné schody, obklady betonové schody -nábytek: dýhovaný, masivní -vchodové a interiérové dveře: dýha + masiv. Nejpreferovanější naší výrobou jsou subdodávky pro kovářské provozy jako madla všech tvarů 2D, 3D, 4D, dle požadavků zákazníků. Při těchto pracech ...

Stavební práce: -stavby -údržba staveb -inženýrsko-investorská činnost.