CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zemědělská prvovýroba: - obiloviny - olejniny - řepa - produkce mléka, hovězího masa. Služby pro zemědělce: - příprava půdy - setí - aplikace přípravků na ochranu rostlin. Provoz automatů na čerstvé mléko. Prodej: - zahrádkářské potřeby a produkty pro zemědělce - stavební materiály a potřeby. Provoz bioplynové ...

Truhlářství, podlahářství. Práce se dřevem.

Zednictví. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů.

Pokrývačství, tesařství Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, montáže i opravy střešních krytin včetně dodání materiálu.

Ruční výroba: - nábytek - postele - bytové doplňky Ruční výroba: - kované ploty Umělecké kovářství - výroba: - umělecké kování - netradiční dárky - umělecké předměty - plastiky Výroba: - umělecké kování

Prodej - bytové doplňky porcelán, keramika, sklo Návrhy a celkové realizace interiérů (bytové a komerční) - poradenská činnost v oblasti interiérů Projektování staveb - poradenská činnost v oblasti stavebnictví

Prodej, maloobchod, montáž: -plastová okna -plastové dveře -garážová vrata -žaluzie -sítě proti hmyzu -vnitřní a venkovní parapety

Práce: -tesařské. -pokrývačské.

Kovářství, zámečnictví, výroba bran, plotů, schodišť

Činnost: - sklenářství - truhlářství. Pilařská výroba v Jemnici, nábytek a stavební řezivo, eurookna, altány, pergoly. Sklenářské práce s hlavním zaměřením na výrobu izolačních dvojskel a trojskel.

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů i bytových jader.

Elektroinstalace, zabezpečovací systémy.

Stavební a zednické práce.

Výroba: -opravné objímky, třmeny, objímky ba opravy -jednodílné, dvoudílné objímky -spojovaní trubek, potrubí.

Elektroinstalační práce. Montáž, údržbu a opravy elektroinstalací. Revize - elektroinstalace - rozvodná zažízení NN a VN do 50 kV - transformátory - přenosné ruční nářadíelektromontážní činnost.

Odtahová služba. Půjčovna stavební techniky. Kontejnerová doprava. Pneuservis. Prodej náhradních dílů nových i starších. Výkopové práce.

Opravy a servis elektromotorů. Převíjení elektromotorů a cívek, opravy elektrického ručního nářadí.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Údržba a opravy elektrických zařízení. Montáž měřící a regulační techniky.

Truhlářství. Výroba -interiérové dveře -barové stoličky -postele, stolky -vrata -kuchyňký stůl -lavice a židle -kuchyňské sestavy -okna - interiérové, exteriérové dveře -obklady, obložení stěn, stropy -schodové sestavy.

Služby -projektové, projektování. Výstavba -byty, rodinné domy -individuální projekty, katalogy -doplňky žumpy, přístřešky, garáže, zahradní domky, stavby -poradenství, pojištění. Obchodní zastoupení firmy EUROLINE Bohemia s.r.o., Brno.

Práce: -elektroinstalatérské.

Tesařské práce: - krovy - střechy - zahradní stavby - rekonstrukce historiských objektů. Výstavba: - dřevostavby na klíč.

Práce: podlahářské -laminátové podlahy -vinilové podlahy -korkové podlahy -dřevěné podlahy -marmoleum (přírodní linoleum) -pokládka parket broušení betonu obšívání koberců Montáž: renovace podlah -vybroušení starých parket Prodej: -prodej materiálu -čistící prostředky (péče o podlahu) -bytové koberce