CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Stavební a sádrokartonářské práce. Zateplování fasád. Venkovní i vnitřní omítky. Rekonstrukce domů, bytových jader. Zajistíme i demolice a odvoz suti.

Firma Imrich Šara se sídlem v Mistřicích v okrese Uherské hradiště se zabývá komplexní stavební činností. Nabízíme rekonstrukce bytů a rodinných domů v Uherském Hradišti a okolí a také jejich stavbu. Máme školené zedníky, instalatéry, elektrikáře a mnoho dalších specialistů, kteří Vám podle Vašeho projektu postaví cokoliv, co budete chtít. ...

Podniková prodejna. - interiérové dveře, - obložkové zárubně.

Výroba, prodej, montáž: - interiérové dveře, - obložkové zárubně. Podniková prodejna - Uherské Hradiště 686 01, Velehradská třída 218 tel.: 731580554. e-mail: hanackova@topdoors.cz - Praha-Vysočany 190 00, Poděbradská 777/9c tel.: 739466995 e-mail: praha@topdoors.cz - Ostrava-Hrabová 720 00, Cementová 183 ...

Výstavba bytových a nebytových budov. Zednictví. Obklady, dlažby.

Instalatérské práce. Služby v oboru Voda – Topení – Plyn. Servis a výměna kotlů.

Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Rekonstrukce celého bytu. Instalatérské práce.

Zemní a výkopové práce s minibagrem VOLVO EC25. Odvoz odpadu, suti, výkopové zeminy, ekologická likvidace. Pronájem kontejnerů. Sečení trávy. Jeřábnické práce.

Svářečské práce - metoda TIG. Zámečnické práce. Výroba v malých sériích: -ploty, brány, zábradlí.

Solární sady pro rodinné domy i firemní objekty. Řešení snížení nákladů na provoz domu. Vyřízení žádosti o dotace na solární panely.

Společnost LEVEL 02, a.s. je výrobce kamenné dlažby, obkladů se sídlem ve Zlíně. Je možná zakázková výroba kamenných atypických výrobků. Aktuálně je naší hlavní činností prodej sanitární keramiky, prodáváme kamenné, keramické, velkoformátové dlažby, obklady a další vybavení do koupelny, kuchyně. Jsme prodejci přírodního kamene a umělého kamene ...

Stavby na klíč: - průmyslové - obchodní - občanské - vodohospodářské - ekologické. Opravy a úpravy vodních toků. Rekultivace skládek.

Internetový obchod, eshop, prodej: - stavebniny - nářadí - potřeby pro dům, zahradu - hygiena, úklidové prostředky - dílenské vybavení.

Prodej a servis nářadí a nástrojů všech známých značek: - ruční, elektrické, pneumatické i speciální nářadí - příslušenství - spotřební materiál. Doprava zajištěna.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Montáž vodovodů a odpadů. Podlahové topení. Montáž, instalace, servis plynových, kondenzačních kotlů. Kaskádové kotelny. Dodávka topenářského a vodoinstalačního materálu.

Sklad stavebního materiálu. Maloobchod, prodej: -interiérové stavební komponenty pro suché stavby -sádrokartony KNAUF: -stropní podhledové systémy, podhledy -stěnové systémy -podlahové systémy -předsazené stěny -suché omítky -speciální systémy s vysokou protipožární odolností -suché maltové směsi KNAUF PSS*: ...

Stavební firma Výstavba: - rodinných domů na klíč - hrubé stavby - pozemní stavby. Rekonstrukce. -rodinných domů, bytů, průmyslových hal, komerčních i víceúčelových prostor. Demolice. Vyřízení úvěru.

Kovomat - železářství. Prodej spojovacího materiálu: - vruty, šrouby, hřebíky, hmoždinky - vrtáky, těsnění - dveřní zámky a kování - nářadí - poštovní schránky - nářadí pro řemeslníky a zahrádkáře - dřezy - elektrody.

Plynoinstalace. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Vodoinstalatérství, topenářství. Solární systémy. Kanalizační systémy. Rekonstrukce koupelen.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -malířské potřeby, malby -fasádní, interiérové nátěry -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónování barev TIKKURILA na automatickém tónovacím stroji.

Práce: -elektromontáže. Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí - venkovní i kabelové -veřejné osvětlení. Nákup, prodej: -materiál: -elektromateriál, -kabely, -transformátory.

Stavba, výstavba, realizace: -výstavbu rodinných domů -rekonstrukce bytových jader -montáže sádrokartonů -opravy fasád, zateplení fasád -opravy a rekonstrukce střech a krovů -stavby z kamene. Stolařství, stolárna, výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -koupelnový nábytek -vestavné skříně .

Výroba inteligentních venkovních modulů do veřejných prostor a rodinných zahrad. Unikátní design - řešení na míru: - zvukové i optické bariéry - výklopné prvky - venkovní učebna - prvky hřiště - pro firmy venkovní pracoviště, posezení apod..

Společnost AutoDOOR Uherský Brod je výrobně-montážní firma specializovaná na privátní garážová vrata, vstupní dveře a průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, požární uzávěry - dveře. Máme za sebou již 25 let praxe v oboru. Zajistíme i kompletní servisní služby pro všechny typy výrobků - reagujeme pružně, servis řešíme obratem, nejpozději ...