CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba, montáže: - palubkové dveře - dvoukřídlé palubkové dveře - vchodové kazetové dveře - interiérové dveře - zárubně, prahy - zámky a kování.

Práce: -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství -zhotovení plechových střech z materiálu Ranilla, Rova i Lindab.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: - dovoz a zpracování žul, mramorů, onyxů a pískovců pro pomníkovou a stavební činnost - výroba pomníků jak pro kameníky, tak i pro vlastní zákazníky - prodej pomníkových doplňků Velkoobchod: -přírodní kámen (žula, mramor a pískovec)

Prodej: -značkové, moderní, kusové i metrážové koberce -koberce Shaggy -dětské koberce. Vybírat u nás můžete z více jak tří tisíc vzorů. Největší výběr levných kusových koberců v České republice!

Výroba: - vitráže. Pískování skel a zrcadel. Zušlechťování plochého skla - pro interiéry i exteriéry.

Práce: -tesařské, tesařství -lesnické, lesnictví, lesník: -těžba, výsadba. Pilařská výroba: -impregnace dřeva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kulatina, dřevo.

Geodetická kancelář: -veškeré geodetické práce -geometrické plány: -rozdělení pozemků -vyznačení budov, věcných břemen -vytyčování hranic pozemků -inženýrská geodézie -zaměření a zhotovení tématicé mapy

Podlahové centrum Uherský Brod. Prodej, pokládka podlahových krytin: - koberců - plovoucích podlah - PVC, linoleum - vinylové dílce - rigid. Maloobchodní prodejna: -Uherské Hradiště, Růžová 436 -tel.:572551052, 777637605.

Návrhy a realizace speciálních fasád a interiérových prvků. Imitace kamene, dřeva a jiných materiálů do exteriérů a interiérů. Malé stavby z izolačních panelů. Dodávky a montáž ocelových konstrukcí. Odvětrávání fasády.

Služby: - kameník, kamenictví - zhotovení nových pomníků - zhotovení nových krycích desek z přírodního kamene - oprava nebo likvidace pomníku - sekání písma - zlacení nápisů, stříbření a stínování nápisů - pomníkové doplňky.

Služby: - 3D Grafické návrhy. Stavební firma, práce: -izolační a zateplovací systémy - sádrokartonové konstrukce a vnitřní omítky -sádrokartonové -rekonstrukce -zateplení -fasády -omítky -kamenové obklady -sanace vlhkého zdiva -tapety. Prodej, dovoz: - stavebního materiálu. do 30 km.

Komplexní elektromontážní služby: - elektromontáže - od návrhu, přes zpracování projektu až po samotnou realizaci.

Průmyslové podlahy Ševčík. Specializujeme se na lité průmyslové podlahy. Nabízíme provedení průmyslových podlah na bázi epoxidových a polyuretanových pryskyřic.

Zdeněk Osoha provádí výkopové a stavební práce. Provádím výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů, plotů, přípojek do hloubky 2 metrů pro kabely, kanalizaci a plynové potrubí. Poskytuji přípravné práce pro zakládání i dokončení staveb, úpravy terénu a další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka. Nabízím také různé stavební ...

Import (dovoz), velkoobchod, prodej, montáž: -přírodní obklady, kámen, dlažba -přírodní kámen - mikrofosilní vápenec FOSIVAL: -vhodný pro obklady a dlažbu, chodníky, zahradní architekturu -bez formátování, opracování -řezaný: -šířka a délka 10-60 cm -tloušťka 20-35 mm. Dovoz materiálu. Velkoobchod, prodej: ...

Práce. -elektromontážní, elektromontáže -elektroinstalační, elektroinstalace -elektrikář. Oprava, rekonstrukce: -silnoproudé, slaboproudé rozvody: -novostavby, provozovny, výrobní haly.

Pila. Prodej: - stavební řezivo. - sušené stolářské řezivo - palubky - obkladové, podlahové - palivové dříví - sypané, skládané.

Výroba, prodej, eshop: -elektromagnetických ventilů -elektromagnetické havarijní ventily -elektromagnetické membránové ventily -manometrické kohouty -plynové a vodní filtry -trysky, trysek -armatury -regulační technika -kapilární pájení

Kamenosochařství: - kamenické a kamenosochařské práce.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek na míru pro byty, kanceláře či prodejny - kuchyňské linky (včetně dodání spotřebičů) - vestavné skříně - kancelářský nábytek, vybavení prodejen - dětské pokoje - ložnice - obývací stěny - koupelnový nábytek - dveře, různé atypické doplňky. Služby: - konzultace, měření - ...

Podlahářství a truhlářství. Podlahářské a truhlářské práce: -průmyslové podlahy, lité podlahy -plovoucí podlahy -pokládka dlažby -renovace schodů -sanace betonu.

Rekonstrukce rodinných domů a bytových jader. Realizujeme interiéry. Dodáváme i montujeme kuchyňské linky či podlahy. Prodejna - Uherské Hradiště, Vodní. Prodej: - sanitární keramika - ukázkové podlahy.

Prodej, dodávka: - koberce a podlahové krytiny pro komerční prostory.