CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Projektování, dodávka, stavba, stavby: -malé čistírny odpadních vod pro rodinné domy, chaty, penziony -plastové nádrže na odpadní, dešťovou, pitnou vodu.

Zednické, obkladačské, sádrokártonářské, izolatérské práce.

Zámečnictví Búlik. Kompletní kovovýroba - kusová a malosériová výroba: - zábradlí, brány, branky, plotová pole, přístřešky.

Práce: -CNC obrábění kovů: -soustružnické, frézařské (soustruh, bruska, fréza). Zámečnická výroba: -vrata -mříže -zábradlí -schodiště. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce: -haly -sklady. Oprava: -zemědělská mechanizace (technika) -secí stroje -postřikovače -stroje pro zemní práce -pluhy. Výroba, ...

Projekční činnost v oblasti: -TZB, hromosvodů, elektroinstalace, osvětlení, inteligentních budov. Projekce elektropneumatických systémů, MaR, automatizace.

Průmyslová automatizace. Robotické aplikace. Projekční činnost v oblasti: -TZB, hromosvodů, elektroinstalace, osvětlení, inteligentních budov. Projekce elektropneumatických systémů, MaR, automatizace.

Velkoobchod, prodej: -Průmyslové umělé hmoty: -plastové desky, plasty na zastřešení, světlíky - LEXAN, MARLON, OWELLAN, ARLA -plastové kryty strojů - LEXAN, PLEXISKLO, AXPET, VIVAK, PENTAPRINT -zástěny do sprch POLYSTYROL -plasty na reklamu - PALFOAM, KOMATEX, AKYPLAC, AKYPRINT -technické plasty - folie DUROFOL, POLYNET, IZOFOL ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - nátěrové hmoty: - nitrocelulózové - polyuretanové - epoxidové - akrylátové - olejové - vodouředitelné - alkydové - laky - tmely - barvy - malířské a fasádní barvy - dekorativní omítky - zateplovací systémy - tónovací systém COLORLAK. Pobočka Bílovice 497, 687 12 - výroba.

Kovovýroba, prodej: -svařované díly a části stavebních strojů -zámečnické konstrukce -plechové díly. Kovovýroba: -pálení, řezání materiálů laserem -strojní zámečnictví -svařování kovů CO** -obrábění kovů -zpracování plechů -CNC soustružení, frézování. Povrchové úpravy: -práškové lakování -pískování ruční, strojní.

Podlahářství. Prodej, montáž: -PVC, koberce -plovoucí, korkové podlahy -stropní kazety -bytový textil -dveře a zárubně -parkety - renovace Služby: -malířské, natěračské práce.

Izolace T.I.P.: -izolace potrubí, chlazení, ploché střechy, proti vodě a radonu. Služby: -chemické čištění výměníků, ohřívačů, bojlerů.

Realitní kancelář. Projekce: - projektová a inženýrská činnost v oboru pozemních staveb - Kompletní projektové služby novostaveb a rekonstrukcí

Výroba: -kovovýroba -výroba pro město: -zahrazovací sloupky -parkovací zábrany -poštovní schránky -stojany pro jízdní kola -informační tabule -zastávky -výroba pro parky: -parkové lavice -stromové zábrany -bariéry a hrazení -výroba pro zahradu: -skládací nábytek -stoly -zahradní soupravy -dětský ...

Společnost TVT EURO-okna s.r.o. Babice u Uherského Hradiště vyrábí a montuje pro Vás dřevěná eurookna, špaletová i dřevohliníková okna a dále posuvné stěny, nebo interiérové a vchodové dveře. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj a Praha. Jsme přední český výrobce eurooken, vchodových dveří a garážových vrat. Rádi Vám bezplatně poradíme ...

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - nábytek z masivu vhodný pro knihovny - knihovní regály, police z bukového dřeva.

Vývoj, návrh, konstrukce, výroba: -plastové díly -vstřikovací formy. Zpracovávání: -technická dokumentace vstřikovacích forem, konzultace, pomoc v oblasti vstřikování plastů. -běžné materiály pro vstřikování- PP**, PE**, ABS*, PA**, POM*, PMMA, PS**, SAN*, PVC*, PE-EVA, PC**TPE*.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Solární elektrárny na klíč - vyřízení všech povolení, projekce, realizace, montáž, revize, záruční i pozáruční servis.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Vrtání studní, geologické vrty, vrtání i vtěžko přístupných oblastech.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží. -vodoinstalatérský materiál. -spojovací materiál. -zahrádkářské potřeby. -ruční nářadí. -barvy, laky. -autobaterie.

Prodej, pronájem: - stavebních strojů - bagrů, vibrační válce a desky, dumbery, smykové nakladače, hydraulická kladiva a kompresory - stavební techniky. Opravy a servis osobních a užitkových vozidel, motocyklů a stavebních strojů.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

Elektroinstalace. Montáže hromosvodů. Silnoproudé elektromontáže. Návrhy, instalace vnitřního osvětlení