CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Podlahářské práce: - pokládka vinylových podlah, PVC - pokládka koberců.

Výstavba rodinných domů. Kompletní rekonstrukce a opravy rodinných domů i jiných stavebních objektů. Zateplování budov. Výstavba chodníků.

Velkoobchod, prodej: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Izolace: - hydroizolace rovných střech - izolace spodních staveb, proti radonu a ropným látkám. Drobné stavební práce: - opravy balkónů. Tesařské práce, dřevostavby: - terasy.

Práce: -podlahářství, podlahářské: -montáže, prodej plovoucí podlahy -lepení PVC, korek, mozaiky, parkety -renovace parket -prodej a pokládka koberců, koberce -lepení stropních kazet, kazety. Autodoprava, doprava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny LINDE -propan-butan -plynové spotřebiče -svářecí dráty -příslušenství ke svařování -svářečky TECHOSOL, TELWIN, TRIODYN -hadice k plynovým spotřebičům -nářadí-elektrické NAREX, URESS -stavební nářadí -ruční elektrické nářadí -svářecí technika Regionální zastoupení: ...

Práce: -obkladačské - obklady, dlažby -přestaveb bytových jader -zateplení fasád včetně dodávek materiálu. Pronájem rámového fasádního lešení.

Práce truhlářské, truhlářství. Výroba, prodej, montáž, atypické tvary a rozměry: -dřevěná euro okna, dveře - rustikální vstupní dveře - dřevěné vrata - dřevěné mobilní stánky.

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Montáže: - plastová, hliníková okna - parapety - dveře - vstupní, interiérové - žaluzie -venkovní rolety -venkovní žaluzie - síťe proti hmyzu.

Zednické práce: - obklady a dlažby - vnitřní a venkovní. - zámková dlažba - zateplení fasády.

Malosériová a zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -obývací stěny -nábytek kancelářský, do ordinací, restaurací, hotelů a interiéry obchodů z laminovaných a dýhovaných materiálů. Bytové doplňky: -věšáky-komorník-němý sluha -konferenční stolky -odkládací stěny.

Zděné rodinné domy na klíč. Dřevostavby Rekonstrukce domů, bytů. Základové desky. Fasády. Lité podlahy.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -skříně -koupelny -stoly -postele

Hodinový manžel. Běžné domácí údržbářské práce. Práce na zahradě. Malířské a natěračské práce. Drobné zednické práce.

Prodej: -zateplovacích systémů -interiérových a fasádních barev -povrchových úprav ve stavebnictví.

Elektroinstalační práce. Plynoinstalace. Topenářské práce Vodoinstalace.

Malířství, natěračství: - malování - vysokotlaké stříkaní bytových i nebytových prostor - nátěry fasád a střech - stěrkování, tmelení - drobné zednické opravy.

Společnost Seven for Business a.s. nabízí svým zákazníkům na svém e-shopu rozmanitý sortiment moderního, luxusně vyhlížejícího nábytku do Vašeho moderního interiéru. Nabízíme vám vše od ložnic, přes obývací pokoje až po koupelnu či pracovnu. A nezapomínáme ani na bytové doplňky, které jsou mnohdy nejen praktické, ale rovněž efektně podtrhnou styl ...

Zemní a výkopové práce. Demolice včetně likvidace suti. Pronájem kontejnerů. Autodoprava: - přeprava materiálu - zeminy, písku, odpadu. Pneuservis - přezouváme osobní i nákladní automobily, dodávky, motocykly a také čtyřkolky.

Prodej spojovacího materiálů: - v provedení ocel, hliník, měď, nerez A2 - hřebíky, tmely, silikony, nářadí.

Společnost NOVAVISIO je spolehlivý český výrobce moderního hliníkového oplocení. Dodáváme hliníkové ploty, automatické vjezdové brány všech provedení: posuvné samonosné brány, posuvné elektrické brány na kolejnici, vjezdové dvoukřídlé brány, vstupní branky pro pěší a hliníkové zábradlí. Dodáváme kvalitní hliníkové pergoly, přístřešky pro auta a ...

PILA KUNOVICE. VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ, VÝROBA, DŘEVOVÝROBA: -řeziva 80% dubové -dřevené desky, desek -dřevěné fošny, fošen -sušené stolářské, truhlářské řezivo 8–12 %, dub, buk, javor, jasan, olše, smrk, třešeň, borovice, modřín -parketové přířezy, přířezů -vinohradnické sadařské sloupky, sloupků -hranoly, ...

Truhlářství. Výroba bytového nábytku: - obývací stěny - dětské pokoje - police a regály - kuchyně - šatní skříně - postele. Možnost vizualizace. Kalkulace zdarma.