V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost MG-PLUS, s.r.o. je firmou zabývající se stavebními prácemi.

Azena s.r.o. se zaměřuje na projekci a stavbu rodinných domů a komerčních objektů.

Společnost Kemada Tech se zabývá instalací a následným servisem fotovoltaických systémů.

LMS system s.r.o. se zabývá elektromontážními a elektroinstalačními pracemi, fotovoltaickými elektrárnami, včetně montáže hromosvodů, zabezpečovacích systémů a osvětlení.

Společnost SMILE ENERGY s.r.o. se skládá z týmu lidí s letitou praxí v oboru fotovoltaických elektráren.

M.G. STAVBY s.r.o. je firma, která realizuje stavební práce.

Stavební firma OSP spol. s.r.o. provádí veškerou stavební činnost. Řeší střešní vazníky, spolupracuje s koupelnovým studiem a pořeší i domy na klíč v okrese Znojmo. Zajišťuje stavby, projekty, dodávky stavebního materiálu a betonu na celé jižní Moravě i na jiných místech ČR. Vlastní projekční kancelář a koupelnové studio kde zpracovává projekty ...

Zemní a výkopové práce, výstavba komunikací a inženýrských sítí je hlavní činností firmy DS DUMA s.r.o..

Zabýváme se dovozem, prodejem a revitalizací mobilních domů (mobilheimů) vyrobených v zemích západní Evropy. Našim klientům navíc nabízíme kompletní přestavbu sezónního mobilního domu na mobilní dům celoroční.

Rodinná stavební firma Navláčil s.r.o. se sídlem ve Zlíně a logistickým centrem v Tlumačově se již více než 25 let jako generální dodavatel zabývá především průmyslovou výstavbou na klíč. Součástí naší činnosti je tak výstavba výrobních a skladových hal, železobetonových objektů, administrativních objektů, základů pod stroje a dalších ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba keramiky. -Činnost organizačních a ekonomických poradců. -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -pronájem motorových vozidel

BEKU Professional s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti správy nemovitostí, rekonstrukce bytů, stavebních prací, malířství a tapetářství.

EMURY s.r.o. se zaměřuje na montáže fotovoltaických elektráren.

Společnost Machala stavby se zabývá kompletní stavební činností. Novostavby veškerých typů objektů včetně rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby RD, bytových jednotek, objektů pro bydlení, hospodaření, skladování a objektů občanské infrastruktury. Fasády včetně jejich zateplení. Zdění, zednické práce a betonování. Dlažby a obklady. ...

Firma DS Partner s.r.o, která sídlí v Blansku, poskytuje stavební práce v okolí Blanska a Brna. Realizuje i zemní a výkopové práce a bagrování ve stejné oblasti. Provozuje vnitrostátní a mezinárodní autodopravu.

Práce: Benada Dřevostavby -dřevostavby -dřevodomky -truhlářství -domy na prodej -nábytek na prodej. Fakturační adresa: J. Palacha 2522/34 690 02 Břeclav.

HORKÝ - stav s.r.o. se zaměřuje na stavební činnost a rekonstrukce.

Nabídka projektů rodinných domů typových i individuálních. Výstavba rodinných domů na klíč zděných i dřevostaveb po celé ČR.

ARCHEON Truhlářství se zabývá stavitelskou činností, truhlářskou, zámečnickou výrobou, úpravou veřejného prostranství - parky, hřiště a také pronájmem prostor.

Stavební firma Jiří Vrba & spol. Stavební firma: -občanská, bytová výstavba. -průmyslové stavby. -rekonstrukce budov. -inženýrské sítě. -zemní práce.

Naše společnost již od svého vzniku v roce 2009 působí v oblasti stavebnictví a podařilo se nám z ní vybudovat stabilní a spolehlivou firmu s širokým spektrem poskytovaných služeb. Našim zákazníkům se snažíme nabídnout veškerý komfort a kvalitu. Naše služby: - rekonstrukce domů a bytů, nebytových prostor, obchodů a provozoven - stavba ...

Společnost Moskala Stavební s.r.o.je stavební firma specializující se na rekonstrukce rodinných domů, novostavby rodinných domů, zateplování. Dále provádíme výkopové a zemní, geodetické práce, projekční činnost, stavební dozor a další.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Společnost Pila Josef Tulach Hřiměždicích se specializuje na výrobu a prodej kvalitního řeziva, včetně palubek a pořezového dříví. Zabýváme se také výrobou zahradního nábytku, podlah, houpaček, zahradních domečků, pergol a stání pro kobyly.

Realizace, rekonstrukce koupelny. Obkladačské práce - pokládka velkoformátové dlažby, rektifikovaná dlažba, obklady, přírodní kámen, penetrace a hydroizolační stěrky, cihelné pásky. Zednické práce - omítky, zdění, bourací práce. Sádrokartony - stropy, příčky Pokládka kamenných koberců. Malířské a tapetářské služby.