KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Montáž - sádrokartonové systémy Realizace a pokládka - obklady - dlažby i zámkové Rekonstrukce bytů na klíč - výstavby domů na klíč (od základové desky po střechu) Zednické práce

Kompletní dodávka staveb: -průmyslové a občanské výstavby.

Výstavba: -rodinné domky -bytové jednotky -výrobní objekty -rekonstrukce staveb.

Výstavba: -montované rodinné domy-dřevostavby -nízkoenergetické domy -průmyslové haly -sportovní haly -zemědělské haly -komerční stavby na klíč

Výstavba rodinných i bytových domů na klíč. Projektování staveb. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Stavební práce: -komplední dodávky staveb -kompletní dodávky střech -rekonstrukce objektů -opravy, rekonstrukce, sanace památek -dodávka, montáž montovaných domků -půdní vestavby bytů. Prodej: -klempířské potřeby, výrobky -istalační materiál, sanitární keramika -stavební a hutní materiál.

Projektování a dodávky staveb. Inženýrská činnost ve výstavbě.

Stavební firma: -bytové, občanské, průmyslové a inženýrské stavby -stavby na klíč -nová výstavba -rekonstrukce, modernizace a opravy památek -odstraňování staveb, sanace.

Stavební firma. Kompletní dodávky občanských, bytových a průmyslových staveb: -rekonstrukce a modernizace objektů -půdní vestavby a nástavby -výstavby a rekonstrukce ČOV -výstavby stavebních částí farem větrných elektráren -zateplování fasád -sádrokartonové podhledy, příčky.

Stavíme nízkoenergetické, pasivní domy a srubové stavby. Nízkoenergetické domy postavíme za cenu bytu. Používáme stavební systém MEDMAX, kde lze docílit až o 80% nižší spotřeby energie než u běžných staveb.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a přestavby -zednické práce -pokrývačské práce -izolační a zateplovací práce -pozemní a výkopové práce -elektrikářské práce.

Inženýrské stavby Dopravní stavby Veškeré stavební práce

Stavební práce na klíč-komplet. Projektová a inženýrská činnost. Stavební technologie-vývoz dovoz omítky. Stavební práce-opravy rekonstrukce. Stavební pozemky-vyhledávání.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Stavební činnost. Stavební firma: -občanská a bytová výstavba zaměřená na -zemní práce -betonáž -zdění -vodorovné konstrukce -tesařské práce -omítky -hydroizolace -obklady a dlažby -malby.

Stavební firma. Stavební práce. Činnost: -stavební -projekční -inženýrská.

Činnost: -stavební -projekční -inženýrská -obchodní. Práce: -tesařské -instalatérské -malířské -topenářské -zemní -práce s jeřábem.

Stavební práce všeho druhu: -adaptace, rekonstrukce a opravy -obklady -keramické dlažby -sádrokartony -pokládka zámkové dlažby -novostavby -stavby na klíč -zdravotní instalace -zámečnické práce. Vnitrostátní doprava nákladní.

Stavební firma. Stavební práce: -občanské stavby (administrativní budovy, nákupní centra, hotely, školy, sportovní, památkové objekty) -bytová výstavba (rodinné domy, bytové domy) -průmyslová výstavba -dopravní stavba (komunikace) -inženýrské stavby (vodovody, kanalizace) -demolice, sanace, zemní práce. Poradenská činnost.

Práce: -stavební -zemní -demolice -pomocné stavební práce -pronájem strojů.

Stavební firma: -stavební práce -stavby na klíč -inženýrské sítě -stavebniny.

K základním atributům společnosti patří spolehlivost, odbornost a vstřícnost k zájmům a potřebám zákazníků zejména v následujících oblastech: Komplexní údržba infrastruktury, budov a staveb. Stavební činnost a rekonstrukce objektů. Cateringové služby, závodní stravování. Telekomunikační služby, informační systémy, vedení účetnictví. ...