Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Služby: - vypracování studie, 3D návrhu a projektu pro realizaci - vyřízení stavebně správní agendy a dokumentace Realizace: -veškeré stavební úpravy včetně SDK, obklady, dlažba -TZB - rozvody elektro, voda, plyn, topení a ventilace -malby a tapety -sklenářské a pasířské výrobky a konstrukce -podlahy.

Zakázková výroba: -nábytek (kuchyňské linky, obývací a dětské pokoje, pracovny, ložnice apod.) -designové prvky (osvětlení, kování, konferenční stolky apod.) -výroba stavebně – truhlářská (pergoly, verandy, terasy apod.)

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obkladačské - rekonstrukce koupelen

Vybavení interiérů kanceláří, škol, nemocnic, bytů - školní a kancelářský nábytek - bytový a domovní interiér. Výstavba dřevostaveb.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Rekonstrukce bytů a bytových jader - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - bourací práce.

Výstavba - dopravní stavby - průmyslové stavby - pozemní stavby

Stavební a obkladačské práce. -rekonstrukce koupelen a bytových jader -vodoinstalační a topenářské práce -zateplování budov a rodinných domů -zednické práce.

Stavební firma. Stavitelství. Stavební práce. Stavby a rekonstrukce bytových a rodinných domů. Práce s litými a betonovými podlahami. Sádrokartonové konstrukce, realizace půdní vestavby, světelné rampy nebo předsunuté stěny. Zateplení a opravy fasád. Působíme zejména na území města Brna a okolí, ale realizujeme stavby i po celé ČR. ...

Stavební činnost: - zednictví - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - bazény - kamenné chodníky - stavba krbů - montáž sádrokartonů

Stavební činnost, výstavba: - domy na klíč - zateplování - komunikace - kanalizace - sádrokartony

Servis elektronických zařízení. Instalace slaboproudých rozvodů. Servis vodoinstalací, topení. Stavební práce, rekonstrukce bytových jader.

Provádíme dopravní stavby a elektromontáže: -opravy asfaltových povrchů -zemní práce -zaměřování zemních kabelů.

Výstavba: - inženýrské sítě - komunikace - rodinné domy Provozování vodovodů, kanalizací a čističek odpadních vod.

Práce, výroba: -stavební firma -výstavbu, opravy a rekonstrukce RD -zateplení, opravy fasád.

Stavební firma. Novostavby, rekonstrukce.

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Zednictví, stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů a bytů - montáž sádrokartonu - zateplování objektů - pokrývačské, klempířské práce - obkladačské práce

Hodinový manžel Řemesla, služby, opravy, servis - malířské práce - obkladačské práce - vodoinstalatérské práce - stěhování - vyklízení - úklidové práce - pokládka koberců - sekání a hrabání trávy, práce na zahradě - truhlářské práce Výroba - zahradní nábytek - pergoly, altány

Provádíme stavby rodinných domů a jejich rekonstrukce, půdní nástavby, vestavby, přístavby a renovace bytových i nebytových prostor, zateplování fasád včetně dodávky materiálu.