Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Kontejnerová doprava. Nákladní autodoprava vozy FORD TRANSIT, AVIA. Výkopové práce. Stavební práce.

Tesařské prácevýroba a kompletní montáž - krovy včetně možné dodávky klempířských a pokrývačských prací - přístřešky různého typu - altány - pergoly.

Práce: -pokládka obkladů a dlažeb -rekonstrukce koupelen na klíč -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce teras a balkonů.

Zateplení fasád, sádrokartonářské práce. Výkopové práce. Pokládka zámkové dlažby. Realizace novostaveb. Vnitřní omítky. Stavba kanalizace.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - kompletní rekonstrukce a generální opravy rodinných domů - opravy památkových budov - dodávky staveb na klíč, zednické a betonářské práce - budování průmyslových staveb - zateplování a rekonstrukce budov - povrchové úpravy stavebních objektů klasickými omítkami - omítkami ze suchých ...

Dřevostavby na klíč nebo jen hrubá stavba. Truhlářské práce - okna EURO, plastová - schodiště - nábytek - vnitřní dveře - zakázková výroba nábytku. - okna (EURO, plastová) - vnitřní dveře - schodiště.

Výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Zednické práce.

Zednické práce, zateplování fasád. - bytová jádra - koupelny - kuchyně. Pokládka - zámková dlažba - pískovcové obklady Stavba a rekonstrukce - rodinné domy - objekty.

Kontejnerová doprava. Výkopové práce. Stavební práce.

Výroba, dodávka a montáž: -krovy, krovů -lisované dřevěné vazníky se styčníkovými plechy -střešní systémy, střechy, střecha -dřevostavby, dřevostavba -střešní krytina -kompletní střechy, střecha -střechy na klíč.

Stavební společnost. -výstavba bytových a občanských staveb -jejich částí -rekonstrukce.

Provádíme dekorativní omítky, 3D stěny, štukové i broušené, vnitřní omítky, atypické podhledy. Nabízíme veškeré sádrokartonářské práce – montáž sádrokartonů. Provádíme rekonstrukce interiérů, bytových jader, bytů, rodinných domů i půdní vestavby: zateplovací systémy, lepení kamene, dlažby, obklady, zednické a malířské práce. Montáž dveří.

Inženýring sportovních staveb. Profesionální lajnování sportovišť.

Elektroinstalační práce. Zateplování práce - hydroizolace Rekonstrukce bytových jader. Vodoinstalatérské práce.

Výroba - pergoly - přístřešky pro auta - skříně - komody - postele s úložným prostorem - psací stoly - dětské pokoje - kuchyně - budky pro chovatele ptactva - kuchyně včetně vybavení. Chov Mníšků.

Novostavby a rekonstrukce, zednické a obkladačské práce.

Statistické zajišťování mostů předpětím volných kabelů.

Stavební práce: - zateplení rodinných domů (polystyren nebo minerální vata) - rekonstrukce bytů a rodinných domů - půdní vestavby - obklady, dlažby - omítky, fasády.

Specializujeme se na úpravy okolí domů, návrhy a tvorbu obytných zahrad a dětských hřišť.