Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma a dodavatel stavebního materiálu. Rekonstrukce, opravy, modernizace a údržba. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové.

Tesařství Holub. Výroba, práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -venkovních dřevostavby -obložení, dřevěné ploty -betonové, dřevěné schodiště.

Výroba, práce: -dodávky a montáž střech a pergol - zahradní altány - dřevěné obložení - dřevěné ploty a branky - střešní okna.

Výroba, práce: -zemní práce -pozemní stavitelství.

Výroba: -stavebnictví -izolace vlhkých objektů -zateplování fasád budov -dodatečné základy -stahování objektů táhly, hrubé stavby RD -rekonstrukce, demolice -poradenská činnost ve stavebnictví -stavební dozor -sádrokartony.

Výroba, práce: -stavební -rekonstrukce -fasády, zateplení.

Stavební firma, výstavba: - stavby na klíč - rekonstrukce, revitalizace - občanská výstavba

Stavebnictví: -rekonstrukce -sádrokartony -zateplení budov -ploty -zámkové dlažby -půdní vestavby -obklady.

Stavební činnost: - základové desky pro dřevostavby - základy - jímky.

Stavební činnost: - rekonstrukce domů OKAL - půdní vestavby - montáží dřevostaveb na klíč.

Zateplování, prodej, montáž: tepelná a zvuková izolace CLIMATIZER PLUS -zateplování budov fasádními systémy: -Stomix, Terranova, Styroblok, Vinil siding -montáž sádrokartonů-půdní vestavby -návrh, výstavba teplovzdušných krbů

Stavby na klíč Klempířství, pokrývačství, teasřství sádrokartony, zateplování, voda, topení, plyn obklady, dlažby interier exterier elektroinstalace, hromosvody, revize veškeré stavební práce vč.dodávky materiálu

Stavební firma. Práce: -stavební. -zateplování budov. -rekonstrukce staveb. -sádrokartonářské. -obkladačské. -vodoinstalatérské. -regenerace panelových domů. Služby: -pronájem lešení.

Výstavba, návrh: -dřevostavby -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy. Dodávka, montáž: -stavby na klíč. Zajišťujeme projekty: -3D grafická vizualizace -statické posouzení -poradenství. Nabízíme: -tesařské práce, konstrukce krovů a vazeb, vazníkové konstrukce, kompletní realizace střech -klempířské a pokrývačské práce. ...

Stavební firma: - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rekonstrukce, zateplení a obnova fasád rodinných domků - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - výkopové a zemní práce - demoliční práce.

Služby: - zemní práce strojovými mechanismy - výkopové práce - demoliční práce včetně odvozu sutě Stavební činnost: - rekonstrukce bytových jader, koupelen a kuchyní - pokládka plovoucí podlahy Výroba betonových směsí

Návrhy, rekonstrukce: -interiéry.

Práce: - tesařské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken - stavba pergol, altánů - montáž palubek a plovoucích podlah

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -dřevěné interiérové, vchodové dveře. -dřevěné schody. -pergoly.

Práce: - výstavba sportovišť - čištění a údržba povrchů - výroba sportovních konstrukcí - výstavba dětských hřiští - montáž oplocení, ochranných sítí a mantinelů.

Stavební činnost, dodávka na klíč: -projekty, cenová kalkulace -kompletní stavební práce -občanské stavby, bytové -stavby pro lehký průmysl -rekonstrukce -novostavby, bytové domy, rodinné domky -zateplování domů systémy s certifikáty.

Stavební firma: - zakázková výroba objektů bytových, občanských, průmyslových a inženýrských. Od zadání stavby, zpracování projektové a rozpočtové dokumentace, až po realizaci dodávek na klíč.

GASTROCENTRUM: -jídelna -závodní stravování -výroba,výdej a distribuce jídla -stravovací zařízení s moderním velkokapacitním kuchyňským zařízením -rozvoz,dovoz hotových jídel -studená kuchyně -catering-nachystáme občerstvení pro obchodní jednání,podnikovou oslavu, konference,odborné semináře a jiné -samoobslužná kantýna. Forma ...