Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma, stavebniny, půjčovna, půjčování nářadí. Prodejna stavebního materiálu: -prašné zboží -stavební chemie -hrubé/ pozemní stavby -střešní okna -izolační materiály -železo, ocel -stavební nářadí -keramické obklady a dlažby.

Činnost: - stavební rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce rodinných domů - instalatérské práce - izolatérské práce - pokládka dlažby

Stavební firma: -zajištění a provedení projektové dokumentace, projekce -výstavba půdních bytů -rodinné domy -stavby na klíč vč.instalace -rekonstrukce -menší průmyslové objekty. Sanační práce: -historické i jiné objekty -veškeré výrobky MAPEI Itálie. Půjčovna, půjčování stavení stroje a zařízení: -lešení -bednění ...

Stavební činnost: - rodinné domy na klíč - výstavba zděných rodinných domů na klíč a hrubých staveb - atypické rodinné domy.

Stavební firma: -výstavba RD -novostavby -rekonstrukce, půdní vestavby a nástavby -výměna oken a dveří, stavební výplně -rekonstrukce střech, výměna krytiny (BRAMAC, Tondach a jiné) -pokrývačské práce -klempířské práce (žlaby, svody, oplechování, celoplechové střechy, měď, titanzinek, pozink) -tesařské práce (krovy, impregnace ...

Stavební divize MORAVA-ZÁPAD Činnost, výstavba: - vodohospodářské stavby - vodovody včetně úpraven vody a vodojemů - kanalizační systémy, včetně čistíren odpadních vod - dodávky a montáže rozvodů tepla, kolektory, včetně ukládání potrubí - výstavby komunikací, parkovišť a odstavných ploch - úpravy toků a hrází na tocích - protlačování ...

Práce: -instalatérské -topenářské -potrubářské Montáže, opravy, rekonstrukce. V rámci zakázky: -projekce, revize a spuštění plynových zařízení -vložkování komínů. Prodej, montáž: -bytové vodoměry. Rekonstrukce: -bytová jádra.

Obkladačské práce, včetně zajištění potřebné stavební chemie, obkladů. Pokládka keramiky, dlažby, mozaiky, přírodního a umělého kamene. Stavební práce, obklady, omítky, betony, zateplování. Elekroinstalace, vodoinstalace, bednění, pergoly.

Stavební firma. Výroba, práce: -stavební -zemní práce -odstraňování staveb.

Stavební firma. Izolatérské práce: - zateplování fasády. Rekonstrukce, přestavby: - bytových jader, bytová jádra. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy.

Stavební firma. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Přípravné práce pro stavby. Dokončovací stavební práce.

Výstavba, realizace: - rodinné domy, rodinných domů. Rekonstrukce: - památkové objekty. Obkladačské práce: - dlažby a obklady vnitřní i venkovní. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - průmyslové stavby - stavby občanské vybavenosti - bytové stavby - dopravní stavby - inženýrské stavby Developerské projekty - bytové projekty. Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby koordinátora bezpečnosti práce na stavebništi. Stavební dozor.

Dovozce, distributor v ČR, internetový obchod, eshop, prodej: - káva Chicco d´Oro: - pražená zrnková - mletá - pody, kapsle - ledová - kávový energetický nápoj - bezkofeinová - rozpustná - profesionální kávovary: - pákové - automatické. Výstavba: - tenisového dvorce. Rekonstrukce, úprava, údržba, sanace: ...

Stavební firma. Stavby rodinných domů na klíč, půdní vestavby a rekonstrukce bytových jader.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Stavby - rodinné domy - hrubé stavby - nástavby, rekonstrukce - domy a byty včetně koupelen.

Výroba - zahradní altány - pergoly - nábytek na míru. Návrhy a realizace - interiéry a exteriéry.

Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.

Developerská společnost: -příprava komerčních projektů nákupních center -zajišťujeme majetková vypořádání, veškerá nutná povolení a inženýrskou činnost.

Výstavba, stavba: -bytové -občanské -inženýrské stavby.

Stavební činnost: - dopravní a vodohospodářské stavby - výstavba a opravy vozovek a zpevněných ploch chodníků a silničních objektů - stavba a obnova rybníků, revitalizace území - údržba a čištění toků - sanace sesuvů, opěrné zdi - stavby inženýrské a pozemní - kanalizační, vodovodní řády a přípojky - plynovody, kabelové trasy - ...

Dodavatel montovaných rodinných domků z ekologických materiálů.