Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební firma. Stavební činnost: - dodávka a montáž dřevostaveb - stavby zděných RD - hrubá stavba nebo dům na klíč - fasády, jejich opravy, zateplení - tesařské konstrukce a stavby ze dřeva - foukaná izolace z celulózových vláken ISOCELL - lití anhydritových podlah - aplikace protipožárních nátěrů dřeva a oceli - projekční ...

ZEMNÍ PRÁCE Traktorbagr VOLVO BL71, JCB 3CX -výkopy do hloubky 5m -rovnání terénu - naklápěcí svahovací lžíce -výkopy pro základové desky baráků -přípravné práce pro stavby -bourací práce - hydraulickým kladivem.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod

Práce: - obkladačské a zednické. Realizace: - koupelny na klíč - přestavba bytových jader.

Stavební zámečnictví - schodiště, brány, vrata, ploty, mříže, zábradlí, markýzy, přítřešky, altány Stavebnictví - zateplování, fasády, rekonstrukce bytových jader, stavba objektů.

Projektování, výstavba a provozování FVE - fotovoltaické elektrárny Chválkovice.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Činnost: - stavební činnost, výstavba - rekonstrukce - inženýrská činnost - developerské služby

Stavby a rekonstrukce Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - malířské - podkládka plovoucích podlah - zateplování.

Stavební činnost: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - bytová výstavba - rekonstrukce a modernizace. Obchodní činnost: - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - zprostředkování obchodu a služeb .

Činnost: - stavební projekce - kompletní stavební činnost - rekonstrukce bytů, domů

Stavební firma: - výstavba rodinných domů, bytů - výstavba průmyslových hal - rekonstrukce budov Projekční činnost.

Výroba, montáž: - nízkoenergetické sruby, srubové domy, srubové chaty, roubenky - kompletní dodávky atypických dřevěných staveb na klíč, víkendové chaty, dřevostavby a terasové systémy Twinson.

Projekce, dodávka, realizace: - železobetonové konstrukce typové i atypické v malém i velkém rozsahu - haly, sklady, sportovní a výrobní haly, zábavní centra, hypermarkety, vícepodlažní školní a nemocniční pavilony, hotely, hromadné garáže.

Stavební činnost: - bytová výstavba - průmyslová výstavba - zateplování budov - sanace lodžií - izolace střech - půdní vestavby s použitím sádrokartonu - výstavba sedlových střech.

Práce: - obkladačské práce - pokládání dlažby - obkládání stěn - rekonstrukce koupelen, teras - obezdívka van a závěsných WC - zednické práce - hydroizolace.

Projekty a provádění staveb: - novostavby a rekonstrukce - nízkoenergetické a pasivní RD - kvalitní plastová okna z německých profilů a kování - zděné stavby i na klíč - individuální projekty rodinných domů.

Stavební a inženýrská činnost. Výstavba a prodej: - byty - rodinné domy - obchody - kanceláře - garáže.

Výstavba - inženýrské stavby Demoliční práce Zemní práce Výstavba - pozemní stavby Zakládání a údržba - zahrady - parky - hřbitovy

Stavební činnost: - stavby na klíč - hrubá stavba - rekonstrukce - zateplování, termofasády. Stavební projekce. Zprostředkování stavebních řemesel.

Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

Rodinné domy na klíč. Inženýrská činnost ve výstavbě a poradenství v oblasti stavebnictví. Stavební úpravy. Občanské stavby. Projektová dokumentace na klíč.

Stavební a developerská společnost. Výstavba domů na klíč, projekční služby. Hypoteční úvěry. Právní servis klientům. Inženýrská činnost.

Výroba, montáž: - betonové prvky - silniční a stropní panely - desky, opěrné stěny - ztracené bednění Řezání a jádrové vrtání železobetonu.