Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavební práce: - chodníky, komunikace - vodovody, kanalizace - opravy živičných povrchů

Veškeré stavební práce, bytová výstavba, inženýrské sítě, realizace zahrad, ekologické stavby.

Realizace veškerých typů minigolfu - zahradní - hobby - adventure - crazy - Pit Pat - filcový - betonový - miniature. - neonový a putting. Dodáváme stojany pro hráče, lavičky, tabule, koše a popelníky. Areál golfu oplotíme a vystavíme chodníčky.

Tesařské práce: - krovy - dřevostavby - altány - pergoly

Služby: - výroba kuchyní a nábytku na míru - rekonstrukce koupelen - malířstvím, natěračstvím

Výstavba: - rodinné domy - domy na komplexní realizaci stavby.

Stavební činnost: * pozemní stavitelství včetně rekonstrukcí: - bytové, kancelářské, výrobní, účelové stavby pro lesní hospodářství a myslivost. * vodohospodářské stavby: - úpravy vodních toků. - lesnická činnost: - těžba břehových porostů.

Výstavba: - bytový dům-36 bytových jednotek s garážovým stáním v Olomouci - bezbariérový přístup, vlastní plynový kotel - variabilní příčky, obklady, dveře atd. dle přání kupujícího - byty 1+1(kk) až 3+1(kk) s lodžiemi - standartní obklady, dveře, sanita v ceně - z horních pater krásný výhled na Olomouc a okolí - cena od 27000 Kč/m2 + ...

Výkup - staré řezivoprodej - opracované staré řezivo desky s patinou, prkna, trámy Zakázková výstavba - dřevostavby

Realizace: - stavby - rekonstrukce domů, bytů, průmyslových objektů.

Práce: - zednické práce - obkladačské práce - instalatérské práce - rekonstrukce bytových jader na klíč.

Stavební a realitní společnost. Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - výkopové práce, úprava zeminy - podbití podhledů - zateplení domů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce.

Pozemní stavby: - stavba bytových domů - novostavby a rekonstrukce budov - střešní nadstavby - půdní vestavby - rodinné domy - rekonstrukce bytu - zateplení fasád - sádrokartonové stěny - sádrokartonové podhledy stropů.

Provádíme rekonstrukce a modernizace panelových domů. Nabízíme zateplování fasád i střech včetně výměny oken a rekonstrukcí lodžií i balkónů.

Stavební firma: -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -stavební a natěračské práce ve výškách -klempířské -rekonstrukce střešních krytin, balkonů, lodžií - rozvody vody, plynu.

Inženýrská činnost Zemní práce Výstavba - průmyslové stavby Stavební činnost

Stavební činnost: - kompletní zemní práce při výstavbě inženýrských sítí včetně finálních úprav povrchů - protlaky pod komunikacemi - řezání asfaltových a betonových ploch. Práce kráčejícím rypadlem Kaiser S1. Práce pásovým rypadlem Neuson 3503.

Projekce, dodávky technologií: -čerpací stanice -čističky odpadních vod -úpravny pitné a průmyslové vody -čerpadla, ventily -velkoplošné závlahové systémy.

Práce, služby vodo topo plyn: - instalatérství, topenářské práce - instalatérské práce - topenářství, montáž topení - podlahová topení - výměna radiátorů - vodoinstalace.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, ...

Tesařství, tesařské práce: - kompletní dodávka nových střech - rekonstrukce střech - atypické střechy a vikýře - pergoly, altány - nástavby na panelových domech.

Provádění staveb, rekonstrukce, malby, nátěry, podlahy, elektro, voda, topení, plyn, dlažby, obklady, zateplování