Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost Vladimír Ostrádal se již od roku 2007 specializuje na kompletní služby v zednických a obkladačských pracích. Nabízíme zdění, omítání, montáž sádrokartonů, lepení obkladů, pokládka dlažeb, rekonstrukce koupelen, bytů a domů, hrubé stavby, betonování, zateplování objektů apod.

Společnost DČOV servis s.r.o. realizuje profesionální servis domovních čistíren odpadních vod.

Naše společnost FVE Solutions s.r.o. Vám zajistí solární elektrárnu na klíč, dle Vašich individuálních potřeb.

TT Green life s.r.o. se zaměřuje na instalaci fotovoltaických elektráren a dodávku nabíjecích stanic pro automobily.

Stavební činnost. Výstavba: - občanská (obchodní centra, administrativní budovy ...) - bytová výstavba (bytové a rodinné domy, ubytovací zařízení ...) - průmyslová (plynové kotelny, výrobní haly ...). Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti dle ČSN EN ISO 9002:1995

Velkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonstrukce, virtuální návrhy, stavební úpravy. Realizace koupelen. Laufen studio. Zaměřeno na luxusni vybavení koupelen a interiéru. Dovozce obkladů a dlažeb. Autorizovaný servis prodávaných značek. Prodej a realizace velkoformátových obkladů a dlažeb.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, ...

Fotovoltaika, solární elektrárny, ohřev vody - projektování, dodávka, montáž.

Projekce, vývoj, realizace: -železobetonové halové a vícepodlažní konstrukce -výrobní objekty, haly, sklady, dílny, garáže -zemědělské objekty, farmy -supermarkety, halové objekty -bytové, rekreační, obchodní a podnikatelské objekty.

Stavba koupelen na míru a rekonstrukce v rodinných domech, bytech a panelácích. Montáže: - vody, topení, kanalizace a plynu jak pro rodinné domy, bytové domy, i pro výrobní haly - podlahového vytápění, solárních systémů, tepelných čerpadel, centrálních kotelen.

Stavební firma: -provádění statického zajištění objektů -zakládání staveb v obtížných podmínkách.

Stavební činnost: -novostavby, rekonstrukce -stavby bytové i nebytové, občanské, výrobní, skladovací, zemědělské. Dodávky staveb na klíč. Komplexní dodávky interiérů. Inženýrská činnost, stavební projekce.

ZAKR STAV se zabývá tesařskými a krovovými konstrukcemi dřevostaveb, rekonstrukce bytů a domů, instalatérské práce.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce a opravy objektů - elektromontáže včetně revizí - autodoprava.

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Stavební firma OLSTAV spol. s r.o. provádí: - stavby na klíč - rodinné domy

RHS bydlení s.r.o. se zaměřuje na výstavbu dřevostaveb na klíč - bungalovy, patrové domy a individuální projekty.

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, realizace základových desek a inženýrkých sítí.

Altim systems s.r.o. se zaměřuje na energetickou optimalizaci, zabezpečovací a kamerové systémy a na zateplování a izolaci.

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

SIMBA POWER s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, wallboxů a carportů pro firmy i domácnosti.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...