Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - dodávka a montáž dekoračních obkladových panelů ABITIBI

Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotelny na klíč -teplovodní a horkovodní předávací stanice -venkovní, vnitřní rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizace -půdní a střešních nástavby, stavba bytů, průmyslových staveb -slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace -měřící a regulační technika tepla, teplé vody, regulačních stanic ...

Montáže, rekonstrukce a opravy: - stroje pro průmysl. Montáž: - ocelové konstrukce a haly.

Realizace pozemních staveb na klíč: - projektová příprava - inženýrská činnost - prodejní a skladové haly - rekonstrukce historických budov. Stavební kamenická výroba z přírodního kamene: - neopracované kamenné desky - dlažby, obklady, schodiště, parapety - krby - kuchyňské desky a pulty.

Výroba, dodávka: -montované rodinné domy -půdní vestavby -dřevěné střešní konstrukce -chaty, rekreační chatky, dřevostavby -dětská hřiště -celodřevěné interiérové schodiště -nábytek z lamina -Eurookna a balkonové dveře EURO. Nákup, prodej: -kulatina -řezivo-stolařské, stavební. Sušení řeziva Autodoprava

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavby - výstavby rodinných a bytových domů - pronájem stavebních zařízení.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - natěračské práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zateplování fasád - sádrokartony.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Vyrábíme a dodáváme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby na klíč, rodinné a průmyslové objekty, sádrokartony a podhledy. Realizujeme dřevostavby z unikátního systému K-KONTROL.

Zednictví - rekonstrukce koupelen - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Výroba konstrukčních systémů pro fotovoltaické elektrárny - hliníkové střešní konstrukce - pozemní ocelové a hliníkové konstrukce - solární panely - fotovoltaické měniče.

Naše firma se po dlouholetých zkušenostech zaměřuje na rekonstrukce bytových jader, instalatérské práce a koupelny na klíč. Realizace provádíme nejen v Olomouckém kraji, ale také na Slovensku. Neváhejte se obrátit na naše odporníky, kteří Vám vždy rádi poradí. Služby, stavební a zednické práce: - kompletní realizace a rekonstrukce bytových ...

Zateplování - fasády Obkladačské práce - zámkové dlažby Stavba a rekonstrukce - rodinné domy Zednické práce - základové desky - bytová jádra

Provádíme kompletní stavebně montážní práce. Stavby, opravy a defekty domů, rekonstrukce, dlažby, stavby plotů, projektové dokumentace, stavební poradenství. Vaše starosti odborně vyřešíme k Vaší spokojenosti. Kvalitní práce a jednání na profesionální úrovni. Výhodné ceny z naší výroby. Volejte pro jakékoliv požadavky na telefon: Telefon: ...

Zateplovací práce Zemní práce Výstavba a rekonstrukce hal, rodinných domů, objektů - rodinné domy od základu - komlet na klíč - dlažby + obklady - vnitřní, vekovní - byty

-Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a ...

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Provádění staveb včetně oceňování a změn. Poradenská činnost ve stavebnictví a architektuře. Oceňování staveb. Stavební dozor.

Práce: - tesařské, pokrývačské, klempířské - montáž sádrokartonů - montáž střešních oken - stavba pergol.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Dozorování pozemních staveb

Stavební firma. Stavební činnost: - dodávka a montáž dřevostaveb - stavby zděných RD - hrubá stavba nebo dům na klíč - fasády, jejich opravy, zateplení - tesařské konstrukce a stavby ze dřeva - foukaná izolace z celulózových vláken ISOCELL - lití anhydritových podlah - aplikace protipožárních nátěrů dřeva a oceli - projekční ...