Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Činnost: - výškové práce - demolice - montáže - opravy - rekonstrukce - stavby - zemní práce - rekonstrukce - montáže sádrokartonu - havarijní služba - vodo topo - obkladačské práce - úklidové služby - sanace po požárech - průmyslové čištění - vodoinstalace - topenářské práce - odpady, kanalizace - ...

Stavební firma provádí: - zemní výkopové práce - kanalizace - opravy vozovek - opravy fasádních omítek - zateplení fasád - opravy průmyslových objektů - stavby a opravy rodinných domů.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, modernizace a opravy budov - inženýrské sítě a objekty včetně zemních prací. Prodej pozemků na stavby rodinných domů ve Velkém Týnci.

Ekosilt, s.r.o. Olomouc Dodávka, montáž, servis, provozování: - čistírny odpadních vod - čističky odpadních vod Výroba: - plastové nádrže dle přání zákazníka: -vodoměrné šachty -žumpy.

Stavební činnost. Zprostředkování bankovních a nebankovních úvěrů či půjček.

Práce: -montáže vnitřních i venkovních rozvodů vody a kanalizace -kompletní montáže topení -montáž podlahového vytápění -čištění odpadů -veškeré instalatérské -rekonstrukce koupelen a bytových jader -veškeré topenářské.

Stavební firma: - inženýrské sítě - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - půdní vestavby - demolice - fasády včetně zateplovacích systémů - střešní konstrukce.

Stavební práce od A do Z: - zelená úsporám, zateplení budov.

Stavební výroba: -výstavba rodinných domů -celková rekonstrukce staveb -stavební práce -renovace a zateplení fasád -tepelné izolace objektů i střešních plášťů -klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce při opravách nebo zhotovení krovů.

Bezplatné a nezávazné poradenství a konzultace na místě budoucího sportoviště. Nabízíme servis a opravy nejen námi postavených hřišť.

Projekty, prodej, montáž, servis: - alternativní zdroje energie. Provádí: - montáž špičkové solární techniky - rehabilitace - penziony, banky, administrativní budovy, chaty, domky-bazény.

Stavební firma. Kompletní výstavba v oboru pozemního stavitelství: - novostavby - rekonstrukce a modernizace občanských staveb, bytů a fasád.

Výroba, dodávky, montáž, opravy: - minigolfové systémy - minigolfová hřiště.

Společnost se zaměřuje na : - dopravní, železniční, silniční a dálniční stavby - vodohospodářské a ekologické stavby - inženýrské a energetické stavby - pozemní i podzemní stavby.

Stavby a přestavby rodinných domů a bytů: - stavební práce na klíč - dřevěné i zděné domy, chaty a garáže - opravy a renovace domů, bytů, koupelen - výstavba nízkoenergetických domů a dřevostaveb - přestavby koupelen, vody a elektrorozvodů.

Stavební práce: -novostavby -rekonstrukce objektů -rekonstrukce koupelen, kanceláří -přestavby bytových jader -dlažby, obklady -zateplování objektů -opravy komínů -topení, voda, plyn -sádrokartonářské, malířské, natěračské, tesařské, pokrývačské, klempířské, elektroinstalační práce.

Truhlářství, zakázková výroba: -dřevěné ploty, výplně bran a branek, plotové dílce -dřevěné balkóny a terasy "alpského typu" -pergoly, přístřešky, zahradní domky a altánky -zahradní nábytek -vnitřní a vnější masivní dveře -vnitřní a vnější schodiště včetně zábradlí -stylové vybavení restaurací a interiérů ...

Provádí: - průmyslová, občanská a bytová výstavba - rekonstrukce bytových jader - zateplování - výstavba domů na klíč - stavební, zemní a lešenářské práce - půdní vestavby - tažení inženýrských sítí. Půjčovna: - lešení.

Stavební firma: -vodní stavby -ekologické stavby -inženýrské stavby-k -pozemní stavitelství -zemní práce strojní Sídlo firmy: -Olomouc, Na Vlčinci, tel./fax:585232381.

Montáž: - sádrokarton - půdní vestavby - stropní podhledy - fasádní zateplovací systémy - tepelné a zvukové izolace - drobné zednické práce - vodoinstalační práce - bytové jádra - rekonstrukce.

Projekční, stavební a obchodní firma: - domy bytové - objekty pro podnikání - rekonstrukce - půdní vestavby - dozory staveb - stavební povolení.

Stavební firma. Výstavba: - inženýrské sítě - rodinné domy na klíč. Komplexní rekonstrukce staveb.

Montáž: - sádrokartony - stěny - příčky - podhledy Rekonstrukce, půdní vestavby.