Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - interiéry - sauny - kuchyňské linky - dveře s obložkovými zárubněmi - vestavné skříně - zahradní altány a pergoly - schodiště.

Montáž: - plastová, hliniková okna a dveře - žaluzie - parapety - garážová vrata. Práce: - rekonstrukce bytových jader - zednické - obkladačské.

Stavební činnost: - pozemní stavby - výstavba rodinných domů na klíč - zateplování budov. Práce: - dlaždičské - instalatérské - elektromontážní - topenářské.

Výroba: - řezivo max.délka 12 m - dřevěné krovy - půdní vestavby - pergoly. Práce: - tesařské - pořez kulatiny max.průměr 65 cm na katru RP 65.

Stavební firma: - stavby na klíč - stavby průmyslové - rekonstrukce staveb - inženýrské sítě - zakládání staveb - průmyslové podlahy - zemní práce - jádrové vrtání.

Stavební firma, zednictví: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader, střech - půdní vestavby - zemní práce.

Elektromontáže. Kompletní rekonstrukce bytů, montáže sádrokartonu, pokládání plovoucích podlah, obklady a malování.

Provádíme: - elektroinstalace - opravy - rekonstrukce, opravy, montáže - rekonstrukce bytových jader - zateplení půdních prostor - drobné zednické práce - sádrokartony - centrální vysavače.

Výroba,dodávky: -čerpadla,čerpací zařízení a měřící technika pro energetiku,vodní hospodářství,zemědělství, potravinářství,strojírenství,chemii a petrochemii,těžbu surovin, stavebnictví,dům i zahradu -dýchací filtry -nástroje,formy,přípravky a měřidla pro strojírenskou výrobu -plastové výlisky a výlisky z kombinovaných ...

Činnost: - výstavba pozemních a inženýrských staveb - kontejnerová doprava.

Výstavba inženýrských sítí: - kanalizace - plynofikace - vodovody a čistírny odpadních vod.

Tesařství: - pergoly - treláže - altány.

Zednictví, zednické práce: - rekonstrukce bytových jader - koupelny.

Mark House Výstavba: - dřevostavby - sruby - nízkoenergetické domy. Tesařské práce.

Výškové práce. Služby: - pokrývačství - zednictví - zámečnictví - klempířství - natěračství - hydroizolace - zateplování.

Výstavba dřevostaveb: - tesařství - srubové rodinné domky - zahradní domky - chaty.

Zednické a obkladačské práce: - rodinné domy (hrubé stavby, zateplení, omítky) - komíny Schiedel - rekonstrukce koupelen v rodinných domech.

Práce: -zednické -obkladačské -sádrokartony -hydroizolace. Rekonstrukce: -bytová jádra, koupelny.

Koupelny KM Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - balkony, terasy - bazény. Práce: - zednické a obkladačské.

Stavební práce: - stavby- rodinné domy, nebytové prostory - rekonstrukce domů - obklady, dlažby - sádrokartony - termofasády - přestavby bytových jader - kachlová kamna, krby - podřezání - dlaždičské - podkládání zámkové dlažby.

Práce: -malířské a natěračské -drobné zednické opravy -rekonstrukce bytů -nástřiky tekutých tapet -povrchové úpravy nábytku.

Návrhy, rekonstrukce: - koupelny. Práce: - obkladačské: - pokládka - obklady, dlažba - obkládání bazénů, parních lázní.

Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen či WC: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika. Zednické a obkladačské práce.

IVAJ: - údržba zeleně - realizace: - zakládání zeleně - terénní úpravy - založení trávníků - zahradní architektura, projekce: - zahrady - maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny - stavební činnost, rekonstrukce, oprava - pokrývačské a tesařské práce.