Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební výroba, výstavba: - mosty a lávky - vodohospodářské stavby - pozemní stavby. Projekce, projektování staveb. Provádění izolací skládek.

Komplexní řešení bytového jádra panelových domů na klíč.

Dřevostavby na klíč. Dřevěné přihranové vazníky a konstrukce. Nízkoenergetické domy.

Stavební firma: - kompletní stavební práce - rekonstrukce - zateplování - stavby na klíč - obklady, dlažby - koupelny.

Řemeslo: -instalatér -voda-topení-plyn. Vodoinstalace. Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Montáž: -vodoměry -ústřední topení. Oprava: -ústřední topení.

Práce: -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -koupelny na klíč.

Stavby: -komplexní práce -projektová dokumentace -rekonstrukce -dodávky stavby na klíč -rodinné domky -průmyslové stavby, haly -půdní vestavby a nástavby.

Stavební a zednické práce: - zateplování fasád - rekonstrukce panelákových jader Pokládání dlažeb a obkladů.

Rekonstrukce bytových jader, provádění obkladačských prací.

Stavební práce, zednictví: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce staveb - fasády a jejich zateplení - půdní vestavby.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - renovace koupelen. Umělecké kovářství.

Výstavba: -rodinné domy. Inženýrská, investorská, obchodní a realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Poradenství - poradenství v oblasti výstavby čerpacích stanic a dalších investičních celků - vhodnost umístění ČS v předpokládané lokalitě - navržení velikosti ČS (počet výdejních stojanů, velikost nádrží, velikost prodejní plochy, atd.) - ekonomická studie návratnosti vložené investice. Financování: - pomoc při zajištění finančních ...

Stavební firma, výstavba na klíč: -stavby občanské -stavby bytové -stavby průmyslové -novostavby -rekonstrukce -adaptace.

Práce, služby -nátěry fasád -malířské a natěračské práce -nátěry střech a klempířských prvků -zateplování -veškeré stavební dokončovací práce.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč. Zednické práce.

Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.

Výstavba: - rodinné domy na klíč. Práce: - rekonstrukcí bytových a nebytových prostor.

Stavební činnost: - zemní práce - demolice - výstavba inženýrských sítí - výstavba komunikací.

Stavební firma. Stavby: -bytové -průmyslové -na klíč -rekonstrukce.

Pronájem a správa: -vlastní nemovitý majetek. Developerská činnost. Realizace: stavby průmyslových objektů, skladových hal přímo „na míru“ klienta.

Stavební firma. Stavby na klíč Rekonstrukce a opravy Fasády Kamenné zdivo Terénní úpravy Zahradní jezírka Realizace okrasných zahrad Projektová dokumentace.