Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Vinci Facilities Česká republika, s.r.o. je společnost zabývající se facility managementem, technickými zařízeními budov a dodávkou silnoproudých a slaboproudých elektroinstalací. Společnost je součástí mezinárodní skupiny Vinci, která má přes 9000 zaměstnanců ve více než 20 zemích. Vinci Facilities nabízí řešení na míru pro všechny typy ...

Montáž, oprava: -veškeré elektroinstalační práce -opravy a rekonstrukce bytového fondu slaboproudé rozvody -elektrické vytápění -přímotopné konektory -sálavé panely -topné rohože -přímotopné elektrické kotle a panely -hromosvody -revize elektro.

Integrace, implementace, prodej, oprava, servis: - software, softwarové produkty - řízení a plánování výroby, řízení projektu. Komplexní inženýring, projekce, dodávka: - nejmodernější technologie na klíč v oblastech: - elektro - technologický silnoproud, regulované pohony - systémy měření regulace MAR - řídící systémy základní ...

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Montáž, oprava: -elektroinstalace - elektrická zařízení.

Služby: - opravy a údržby v domácnosti - práce malíř, zedník, zámečník, elektroinstalatér - montáž sádrokartonů - hodinový manžel. .

Montáž, údržba, opravy, projekce, revize: - elektroinstalace bez onezení napětí - revize elektro - protipožární zabezpečení prostupů - EZS, EPS - strukturovaná síť - inteligentní elektroinstalace KNX - chytrá elektroinstalace Eaton - stavební činnost - klimatizace. - hromosvody.

Elektroinstalace: -montáž -údržba, opravy, revize, projekty -revize hromosvodu, nářadí -montáž, regulace, měření -vytápěcí systémy -zabezpečovací systémy

Služby - projekční činnost občanská, průmyslová - inženýrská činnost - projekty silnoproud, slaboprod - stavební dozor - měření a regulace - řídící systémy budov.

Služby: - měření, revize, kontrola bezpečnostních parametrů u tvářecích strojů - revize elektrických spotřebičů - měření hladiny hluku v místech obsluhy a v pracovním prostředí.

Služby: - silnoproud - slaboproud - projekce - instalace - fotovoltaické systémy - automatizace a MaR. Prodej: - fotovoltaika - transformátory.

Elektroslužby. Elektromontáž. Údržba elektrického zařízení: - oprava akumulačních kamen. Hromosvody-instalace, revize. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výroba: - rozvaděče. Revize elektro.

Elektroinstalační práce -montáže, revize elektro. Elektromontážní práce.

Elektroinstalace-elektrikář. - revize elektro.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - výroba rozvaděčů - revize - zámečnická výroba

Výroba: -elektrorozvaděče do 1600 A. Služby, práce: -práškové lakování. Opravy, údržba, montáž: -elektrozařízení. Měření a regulace (MaR).

Služby: -zemní práce -zemní protlaky -řezání živičných a betonových povrchů -elektroinstalační práce včetně revizí a hromosvodů -zřizování jednotné telekomunikační sítě -obchodní činnost -zámečnická výroba -recyklace živice -oprava komunikací -optické sítě -záfuk optických kabelů -výkopy. Půjčovna: -malá ...

Elektroinstalace - systémové elektroinstalace - domovní inteligentní elektroinstalace

Firma Haus-Energy PB s.r.o. zabezpečuj servis a revize chlazení a elektro zařízení.

Elektro4you s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, montáž hromosvodů, zabezpečovacích systémů a na revize budov, spotřebičů a elektrického nářadí.

Služby: - elektroinstalace - domovní automatizace - revize elektro

Projekce, montáž: -elektro -technologické celky. Specializovaný velkoobchod i maloobchod, dodávka, rekonstrukce, automatizace: -galvanické provozy -neutralizační stanice -zařízení pro odmašťování, předúpravu i konečnou úpravu povrchů Zprostředkování dodávek: -zařízení lakoven. Práškové nanášení barev.

Zabezpečování objektů Kompletní elektroinstalace - alarmy - kamerové systémy Kompletní elektroinstalace -silnoproudé montáže do 1000V Přípravné práce pro stavby

Kurt Ludwig se zaměřuje na elektromontážní práce - montáže hromosvodů, telefonních, zabezpečovacích a elektrických topných systémů.