Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Provádíme: -rozvody průmyslových objektů a výrobních hal -elektroinstalace v domech a bytech -montáž rozváděčů -osvětlení -hromosvody. Realizace: -infratopení -centrální vysavače DUOVAC.

Revize: - elektrické zařízení - hromosvody - elektrické nářadí - elektrické spotřebiče - pracovní stroje - svářečky - a další.

Činnost: - elektro projekce - autorský a technický dozor v profesi elektro

Kompletní elektroinstalace, montáž PC, TV rozvodů, včetně domovních telefonů. Rekonstrukce stávajícího vedení, výměny rozvaděčů, stoupacího vedení.Vyřízení přihlášky k odběru nebo navýšení instalovaného výkonu samozdřejmostí, včetně revizní zprávy.

Zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce, bytová jádra na klíč, kamenný koberec, fasády, snížené stropy, vodo topo, elektro, malířské práce, podlahy.

Revize elektrických zařízení do 1000V. Revize hromosvodů. Revize, kontroly spotřebičů a el. ručního nářadí.

Práce, realizace, montáž: -montážní a demontážní práce -obkladačské, obklady, dlažba -rekonstrukce bytových jader -instalatérské, instalace -elektroinstalační, elektroinstalace -tesařské, tesařství -provedení sádrokartonových příček a podhledů, sádrokartony -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, ...

Poradenství v oblasti energetiky. Enegetické audity dle zákona 406/2000 Sb. Průkazy energetické náročnosti budov dle vyhlášky 148/2007Sb.

Elektromontážní práce, elektromontáže, montáž, servis revize elektra - pro rodinné domy, bytové domy, kanceláře, průmyslové objekty - zabýváme se jak silnoproudými rozvody, tak i slaboproudými rozvody, rozvody NN i VN, - projekční činnost - dodávka elektro materiálu, montáž, servis a revize.

Nabídka elektromontážních prací či montáží silnoproudých a slaboproudých rozvodů v budovách, halách, bytech nebo rodinných domech.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. -přípravné práce pro stavby; -rekonstrukce bytových i nebytových objektů; -zateplení, zateplování - Zelená úsporám. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Instalatérské práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonstrukce elektro rozvodů.

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - revize hromosvodů Montáž: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - satelitní, anténní technika. Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Prodejna: - Kloboucká 763, Brumov-Bylnice - tel.: 778 071 120

Činnost: - poradenství v oblasti bezpečnosti práce (BOZP) - revize elektrických zařízení.

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader. Autodoprava: - DAF - kontejner, hydraulická ruka. Práce: - domovní instalatérské: - VODOinstalační, instalace vody - TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení - ELEKTROinstalace, elektromontáže.

Práce: -elektroinstalační, elektromontážní. -revize elektrických zařízení a hromosvodů bez omezení napětí.

Montáž, opravy, a revize a elektrických zařízení, elektrických vytápění a hromosvodů.

Práce: -elektromontáže, elektroinstalace: -zabezpečovací systémy -domácí telefony -elektro revize -hromosvody -centrální vysavače -realizace podlahové topení. Prodej, maloobchod: -elektromateriál.

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Revize technických zařízení a infrastruktury. Provozujeme service desk a datové centrum pro řízení, správu a dohled nad agendou revizních zpráv.

Elektroinstalace domovní, bytové: - kompletní rozvody elektrické energie - servis elektroinstalace - osvětlení - instalace elektro pro kuchyňské linky - přípojky a přihlášky k odběru - hromosvody - instalace, revize. Slaboproudé instalace: - EZS - zabezpečovací systémy - EPS - požární systémy - televizní rozvody, internet - ...

Zakázková výroba: -rozvaděče do 1000V. Montáže: -kabely pro vysokorychlostní obráběcí centra .

Komplexní služby v oblasti BOZP a PO: - poradenství, poradenské služby, rekvalifikace, kurzy v oblasti bezpečnosti práce a v souvisejících oblastech - certifikace pracovníků akreditovaným certifikačním orgánem - BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI: - celkové zajištění BOZP - školení a vzdělávání podnikatelů, ...

Nabízíme: -komplexní elektromontážní práce v slaboproudu i silnoproudu, montáže hromosvodů, montáže centrálních vysyvačů

Poskytovatel internetového připojení pro domácnosti i pro firmy: - datové sítě, - elektroinstalace, - revize.

Naše firma provádí elektroinstalace veskerých plynových a elektrických zařízení. Provádíme elekromontáže, jejich revize a revize plynu. Montujeme podlahové vytápění, provádíme prohlídky, servis a prodej plynových kotlů. Vyřizujeme především objednávky pro Zlín a Zlínský kraj. Montáž, instalace, revize, rekonstrukce, servis: - elektroinstalace ...