Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalační práce

Elektroinstalační práce Topenářské práce Rekonstrukce - bytová jádrazednické práce Vodoinstalatérské práce

Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Montáž - veřejné osvětlení Elektromontáže Montáž - hromosvody

Elektroinstalační práce Stavby - rodinné domy na klíčrekonstrukce a realizace - bytové a nebytové stavby

Projekce - hromosvody Elektroinstalace Revize - hromosvody

Vývoj,aplikace: systém pro účtování spotřeby elektrické energie prostřednictvím dálkového přenosu dat: -pro firmy provozující rozvod,dodávky elektrické energie,plynu,vody včetně distribuce čipových karet a inkasa plateb.

Elektroinstalace,elektromontáže. Montáže,opravy,revize a zkoušky elektrických zařízení.

Kompletní elektromontážní práce - elektrorevize Výroba - zakázková automatizace Výroba - rozvaděče

Půjčovna,půjčování,zapůjčení: -mobilní stavební lešení RUX* (výška do 14 m). Dodávka,montáž: -energetická zařízení a technologie -kotelny,kotelen -výměníkové stanice -potrubí: -vodoinstalace -plynařské instalace. Služby: -inženýrsko-technické -stavební dozory technologie energetiky -energetické audity průmyslových ...

Výroba,instalace,opravy: -elektrických strojů a přístrojů. Práce: -elektroinstalace,elektromontáže.

Výroba,oprava,servis,instalace,montáž: -elektrické stroje,přístroje -elektrospotřebiče. Práce: -elektroinstalační,elektroinstalace -elektromontážní,elektromontáže -elektrikář.

Práce: -elektroinstalační,elektroinstalace, elektrikář: -silnoproud: -vnitřní i venkovní rozvody elektro -hromosvody.

Projektování,projekce: -elektrická zařízení.

Montáž,revize,oprava,servis: -elektrická zařízení. Práce: -elektroinstalace,elektromontáže.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací ...

Bezpečnostní a pátrací činnosti Elektrické instalace Ostatní odborné, vědecké a technické činnosti

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Zednictví

Výroba, montáž a prodej: hliníkových a plastových oken a dveří Revitalitace panelových, bytových a rodinných domů Elektroinstalace, vodoinstalatérství, topenářství

Výroba, prodej, servis. -osvětlovací a zvuková technika -kamerové systémy -elektronické aplikace -LED technologie. Práce: -elektroinstalace: -slaboproud -silnoproud -realizace efektové osvětlení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -interiérová a exteriérová svítidla -plastové elektroměrové a pojistkové skříně a rozvaděče. Havarijní služba. Oprava, elektromontáže, rekonstrukce, revize: -elektrická zařízení.

Elektromontáže, montáže, instalace: -elektroinstalatérství, elektroinstalace: -silnoproudé -slaboproudé -zdravotechnika, zdravotechnické instalace (ZTI) -ústředbní topení a vytápění.

Profesionální kutil. Hodinový manžel. Práce: -drobné opravy, instalace, montáže v domácnosti: -sestavení nábytku -zapojení spotřebičů apod.. Výroba: -z kovu - kovovýroba -ze dřeva - dřevovýroba.

Elektroinstalace: - v novostavbách a rekontruovaných objektech - drobné opravy a rekontrukce elektrických rozvodů - rozvody TV, SAT - zabezpečovací systémy - domácí telefony a videotelefony - revize.