Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Rekonstrukce, opravy, montáž, revize: -elektrická zařízení NN do 1000 V v bytech, domech, výrobních halách. -hromosvody -uzemnění objektů -nádrže PB (propan-butan). Montáž: -slaboproudé rozvody -domácí telefony -televizní rozvody.

Služby: - elektroinstalace Prodej: - elektroinstalační materiál

Stavebně zámečnická firma realizující výstavbu bytových domů, rekonstrukce bytů a domů, realizace fasád, parkoviště Zámečnictví, nerezové konstrukce, sklo, umělecké kovářství. Elektroinstalace, vodo, topo, projektování a stavební dozor. Vše vlastními zaměstnanci. Provozovna: Oldřichovice 42 Farma JZD

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Elektroopravy: - pračky, sušičky, myčky a další elektrické spotřebiče. Drobné i větší opravy domovní elektroinstalace. Elektromontáže domovních rozvodů včetně revizní zkoušky.

Služby: -servisní, oprava, servis -montážní činnost, montáž, instalace.

Certifikace jakosti ISO 9001:2000. Výroba: -rozvaděče: -pro vnitřní i venkovní rozvodny VN i VVN -domovní. Služby: -elektroprojekce. Elektroinstalace, montáže, revize: -silnoproud -hromosvody -zabezpečovací systémy -SAT a TV rozvody.

Elektroinstalační práce: - revize vyhrazených elektrických a plynových zařízení, spotřebičů, ručního nářadí a hromosvodů.

Elektromontáže. Montáže, revize: - vyhrazené plynové zařízení - hořáky do průmyslových kotelen.

Elektromontáže. Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Nabízíme telekomunikační technologie a dodávky a montáž slaboproudých a síťových aplikací

Prodej: - tepelných čerpadel WIREMAN - tepelných čerpadel PZP. Služby: - elektromotáže. - aplikační elektronika.

Elektromontáže, elektroinstalace: -silnoproud -slaboproud Práce: -instalatérské -topenářské -vduchotechnika a chlazení -stavební a inženýrská činnost -projektování, projekce -montáž měřidel.

Revize, správa a databáze revidovaných: -elektrických zařízení. Projektování: -elektroinstalace -měření a regulace.

Práce, projekty, montáže, revize: -hromosvody. Hromosvodový materiál: -pozinkovaná ocel - FeZn -měděné prvky - Cu -hlinikové a nerezové slitiny. Výškové mytí oken.

Práce, montáž: -elektroinstalace.

Služby: - elektroinstalace - údržba a opravy elektrického zařízení.

Práce: -kompletní elektroinstalační -silnoproudé i slaboproudé rozvody. Návrhy, revize, projekci, instalaci: -EIB SYSTEM - elektroinstalace.

Projekce, projektování: - silnoproudá a slaboproudá elektroinstalace.

Projektování, projekce: - elektrická zařízení, elektroinstalace: - bytová a průmyslová - elektrické přípojky staveb - veřejné osvětlení. Rekonstrukce elektroinstalace.

Elektroinstalace, elektrikář. Montáž, instalace, realizace, opravy: -elektrické rozvody ve všech typech objektů: -silnoproudé -slaboproudé -hromosvody -domácí telefony. Rekonstrukce elektro: -byty -bytová jádra.

Práce: -instalace elektro, elektroinstalace: -technologický silnoproud -regulace, měřící a řídící systémy -slaboproud -zámečnictví, zámečnické, zámečník. Kovovýroba: -obrábění kovů, kovoobrábění -lisování, sváření.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.