Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Projekční činnost, projekce, projektování: -elektro, elektrická zařízení. Montáž, dodávka: -elektroinstalace -elektrická zařízení do 1000V: -občanská výstavba -průmyslová výroba. Opravy, servis: -gumárenské vulkanizační lisy.

Služby: - elektroinstalační práce - revize elektro

Servis, oprava: -elektroinstalace, elektrikář.

Elektrikářské práce - oprava, servis - elektrospotřebičů Zastupitel obce Lukoveček.

Montáž, instalace, oprava, rekonstrukce: -elektroinstalace: -průmyslové -dpmpvní -hromosvody.

Inteligentní budovy, domy: -řízení technologií, měření a regulace -dálková správa -vizualizace procesu -elektronika Nikobus: -kontrola nad osvětlením, vytápením -ovládání elektrických spotřebičů -ovládání žaluzií. -systémy EIB*, LON*.

Maloobchod, servis, oprava: - elektro - hromosvodů - spotřebičů - elektroinstalací.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalatér, instalatér elektro, elektrikář -hromosvody.

Práce: -elektroinstalační. Montáže, údržba, opravy: -elektrická zařízení. Prodej: -měřící a regulační technika. Firma pracuje pouze pro firmu DEZA, a.s. v Otrokovicích.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace -elektroinstalatér, elektrikář.

Elektromontáže, montáž: -vnitřní silnoproudé i slaboproudé elektro rozvody (elektroinstalace) -kabelové přípojky -vnitřní a venkovní rozvody -vnitřní a venkovní osvětlení, - montáže hromosvodů.

Revizní technik elektrických zařízení E2/B, servisní technik plynových zařízení do 50 kW. Provádím revize vyhrazených elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů, včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, dále revize el. ručního nářadí a el. spotřebičů. Uvádění do provozu, čištění a servis plynových spotřebičů do 50 kW - domovní plynové spotřebiče na ...

Elektroinstalace, elektromontáže: -rozvody telekomunikační sítě. Demolice a zemní práce: -ruční a strojní.

Práce: -elektrikář -elektromontážní, elektromontáže elektroinstalační, instalace elektro: -silnoproud, slaboproud.

Práce: -elektromontáže, opravy: -elektrická zařízení. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Dodávka, montáže: -tepelná čerpadla.

Revize: -NN a VN -elektroinstalací, strojů, přístojů, nářadí, hromosvodů. Elektromontáže: -silnoproud -slaboproud -přípojky NN -trafostanice -veřejné osvětlení.

Elektroinstalační práce Rozvody topení Pokládka - dlažby - obklady Rekonstrukce - koupelnyzednické práce Rekonstrukce - koupelnykoupelny na klíč Rozvody vody

Revize - elektrické zařízení Revize - hromosvody

Revize elektroinstalací v domech i stavbách - revize elektrorozvodů, rozvaděčů a jističových skříní - elektrorevize objektů - revize elektrických zařízení a elektrických instalací Revize - hromosvody

Elektrikářské práce Podlahářské práce Rekonstrukce - bytykompletní stavební činnost Rekonstrukce - koupelnyzednické práce Zajištění - instalatérské práce

Elektroinstalace - silové elektroinstalace domovní a průmyslové do 1000 Vrevize - elektrická zařízení do 1000 V Revize - hromosvodů do 1000 V Aplikace automatizačních systémů v řadě průmyslových odvětví Výroba - elektrické rozvaděče (včetně instalace)