Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Kamenické práce - kamenosochařské práce Restaurátorské práce

Kamenické práce. Výroba a prodej pomníků z kvalitních přírodních materiálů, tuzemských i zahraničních. Nápisy a opravy nápisů: -zlacení, stříbření, černění, bronz. Plastické prvky a reliéfy do kamene. Plastické prvky a reliéfy ze slitiny a bronzu. Restaurování a oprava náhrobků. Umělý kámen.

Kamenosochařské práce - kamenické práce na pohřebištích

Zednictví. Práce: - zednické, stavební práce: - provádíme hrubé stavby - stavba plotů, zdi - sádrokartonářské, sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - obkladačské - obklady stěn, pokládka dlažby - zateplení budovy, fasády - kamenické práce - stavba krbů, krby.

Výroba: - krbové sestavy dle vašich požadavků - kamenické výrobky - rekonstrukce kamenických prvků na budovách apod. - chemické ošetření povrchu kamene - historické kamenictví

Jsme firma zabývající se kamenickými pracemi. Kamenictví. Kamenické práce, opravy: - pomníky - urnové pomníky - jednohrob, dvojhroby. Zakázková výroba: - žulové desky do koupelen - žulové desky do kuchyní - žulové schody - žulové desky na grilování. Naše další činnosti: - zhotovení písma - zlacení, stříbření.

Kamenické práce: - ploty - hlavice - pilíře - dlažby - obklady - okenní římsy - bazénové lemy - truhlíky - zahradní světla - krby.

Naše společnost se zabývá kamenictvím, výrobou a opravami pomníků, prodejem stavebních hmot, dopravou písků a štěrku, míchání betonových směsí. Zhotovíme urnové náhrobky, jednohroby i dvouhroby. Můžete vybírat z různých druhů materiálů. Dále provádíme veškeré opravy pomníků, přebroušení náhrobků, montáž doplňků či likvidaci pomníků. Zajistíme také ...

Zpracování kamene: - velkoobchod - specializovaný maloobchod Reklamní činnost a marketing - kontakt: Kamil Hromádka.

Kamenictví. Kamenosochařství.

Kamenické práce Inženýrská činnost Výstavba - pozemní stavby Výstavba - dopravní stavby

Kamenosochařství. Výroba pomníků.

Kamenické prácebroušení a leštění - pomníky - schody - kuchyňské linky - krby - grilovací desky - stoly Broušení a leštění - kuchyňské linky - schody - grilovací desky

Výroba, prodej, montáž kamenné, zakázková - kuchyňské žulové desky z přírodního a konglomerovaného kamene - parapety, obklady, dlažby, koupelny, schodiště, pomníky, urny, vázy - kompletní zpracování kamene Materiál: - žula, mramor, konglomerovaný kámen - technistone.

Kamenictví: - schody - krb, krby, kamna - pomníky, náhrobní doplňky - krycí desky do kuchyně, koupelny - parapety.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Kamenictví. Výroba: -pomníky. -kamenné parapety, kuchyňské desky. Kamenosochařské práce. Restaurátorské práce.

Návrhy, výroba, prodej, osazení: -kamenné výrobky: -pomníky -obklady. Služby: -sekání písma a jeho další úprava -lepení keramických fotografií -tryskání ozdob, reliéfů a písma do skla a kamene. Oprava, renovace: -sochy -pomníky -náhrobky -hroby. Kamenosochařství. Kamenictví-kameník. Montáž: -náhrobní doplňky.

Výroba: -náhrobky, pomníky -konferenční stolky. Kamenictví. Kamenosochařství.

Kamenické práce Izolační práce Stavba - ploty Zemní práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce - rodinné domy - byty - interiéry

Kamenictví: - pomníky - opravy starých pomníků - skleněné nápisové desky - nápisy na pomníky - veškeré stavební kamenictví - výroba pracovních desek na kuchyňské linky, obklady barů, koupelen.

Opravy, renovace a ošetření přírodního a umělého kamene (beton, teraso) - dlažby, schody, sokly, apod.