Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Výroba - umělý kámen Výroba - obklady - dlažby Výroba - ploty - schody Zahradní architektura

Činnost: - restaurování soch - restaurování kamenných prvků (pomníků: pískovec, mramor, žula) - montáž okrasných zahradních fontán, jezírek s vodopádů - ruční výroba zahradních sošek - montáž horkovzdušných krbů - výstavba plotů - výstavba opěrných zdí - výstavba příček - výstavba zídek a dalších architektonických prvků ...

Kamenictvívýroba - hřbitovní a schodištní prvky - žulové pracovní desky Kamenická výroba - schodištní prvky

Prodej žuly, břidlice, stonepanelů, žulových kostek, pískovce, africké břidlice a čediče. Nabídka prací s přírodním kamenem..

Kamenosochařství: - zhotovení pomníků z přírodního, umělého kamene - zhotovení nápisů do opaxitových desek včetně montáže. Řemeslnické práce: - kamenické, kameník - pomníky a nápisy do opaxitu.

Zapůjčení vysokozdvižné montážní plošiny. Zpracování kamene. Výroba: - ocelové konstrukce. Stavba: - ocelové montované a svařované kostrukce výrobních a zásobovacích hal, přístřešků - výstavba technologických celků pro zpracování kamene - kompletní výrobní linky pro zprac. kamane. Výroba, prodej, montáž: - potrubí, regulační prvky, ...

Zpracování a kompletní dodávky kamene - prodej kamenických výrobků - výroba atypických kamenických prvků - obklady fasád a interiérů přírodním kamenem - dlaždičské práce, dláždění komunikací žulovými kostkami, betonovou a zámkovou dlažbou - kamenosochařské a restaurátorské práce. Prodej: - žula, mramor, pískovec. Dále zajišťují: - ...

Pohřební, hřbitovní a kamenické služby Pobočka Hronov - smuteční síň u hřbitova. Divadelní 871 Hronov Kancelář v pracovní dny 8.00 - 12.00 Nonstop služba na tel 602531460

Kámen Hořice - veškeré kamenické práce - mechanické čištění kamene - obklady dlažby parapety - provádíme také i zednické práce do 30 km doprava zdarma.

Zakázková výroba z umělého kamene a pískovce. Prodej, výroba, montáž, doprava: -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -police -obklady schodů -dlažby -krbové desky -lemy na bazén.

Zpracování a prodej kamene - kamenná dlažba, obklady, schody, parapety, kuchyňské, barové, koupelnové desky, pomníky. Materiály–žula, mramor, vápenec, břidlice. Renovace kamene, sekání písma, pískování skla, gravírování, hřbitovní doplňky.

Malířské práce Kamenosochařské práce Štukatérské práce

Pohřební služby, materiál prodej - pomníky a náhrobky z přírodního i umělého kamene i s osazením

Kamenosochařství. Naše firma se zabývá zpracováním přírodního kamene - žula, mramor, pískovec. Vyrábíme a prodáváme všechny druhy pomníků, kuchyňské pracovní a koupelnové desky, vnitřní a venkovní parapety, obložení krbů. Provádíme ruční kamenické a sochařské práce. Renovace kamene, opravy pomníků, památníků, schodů, ostění a venkovních ...

Kamenictví, kamenické práce: -dlažby a obklady v interiéru i exteriéru, obklady fasád -kuchyňské, koupelnové, stolové desky -barové pulty -nové pomníky a opravy starých pomníků -nápisy do černého skla -krby -zahradní architektura -schody -renovace starých schodišť -parapety vnitřní i venkovní dle zaměření -pečící ...

Kamenictví: -fasády z přírodního kamene -dlažby, kostky, schody -parapety -koupelnové a kuchyňské desky -pomníky, náhrobní desky.

Stavební práce: - Novostavby - Modernizace - Sanace - Rekonstrukce - Specializace - Obnovy Výškové práce: - Průmyslové mytí - Opravy střešních plášťů a kulturních památek - Zábrany proti holubům - Opravy věží a komínů - Stromové likvidace, prořezy - Montáže reklamních ploch a telekomunikačních systémů Řemeslné práce: - ...

Výroba: -pomníky -umělý kámen teraco (terazzo). Služby: -kamenické, kameník -sekání písma.

Naše firma s 30letou tradicí nabízí kvalitní urnové pomníky, hroby malé i velké a další výrobky z přírodního kamene. Na přání zákazníka zhotovíme libovolný tvar pomníku. Nabízíme zlacení, stříbření a barvení písma. Opravujeme a rekonstruujeme starší hroby, čistíme sochy. Neváhejte nás s jakýmkoliv dotazem kontaktovat. Rádi vám poradíme.

Kamenictví: - výroba, rekonstruce a oprava pomníků - obklady budov (exteriérů) i interiérů - dlažby, obklady, schody Dodáváme přírodní tuzemský i zahraniční kámen.

Pomníky-pomníkové díly. Hřbitovní dekorace a veškeré kamenické výrobky. Kamenné a betonové plochy: -velkoobchod -maloobchod -montáž -broušení.

Společnost Pražský kámen zahrnuje široký sortiment produktů a služeb v oblasti zpracování kamene: - dělení pískovcových, opukových a vápencových bloků - prvovýroba - renovace a repase všech kamenných součástí staveb - standardní kamenické výrobky všech druhů, barev a struktur.