Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stěhování (i mezinárodní), jeřábnické práce, autodoprava, nadměrná přeprava, skladování.

Klempířství Hotový a syn Klempířské práce - měď, titanzinek, pozink a lakovaný pozink, lakovaný hliník - odvodňovací systémy, fasádní prvky - klempířské prvky na míru, vlastní výroba - vlastní nákladní doprava - ploché střechy, trapézové, taškové tabule, laťování - kompletní střechy vč. tesařských prací.

Projekce a inženýrská činnost, výstavba - bioplynové stanice Služby - geologický průzkum - využití biomasy a biodpadu jako obnovitelný zdroj energie

Práce: - malířské - natěračské - zateplování fasád

Práce: - zateplování budov - zasklívání lodžií

Přípravné a dokončovací stavební práce.

Zámečnictví, nástrojářství

Truhlářství a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných dřevotřískových desek a dalších moderních materiálů: -specializace na kuchyňské linky a vestavěné skříně -vybavení místností - dětských a obývacích pokojů, ložnic, pracoven, knihoven, obchodních a kancelářských prostor apod.

Služby: - topenářské a instalatérské práce - opravy kotlů značky Viadrus. - přestavby litinových kotlů Viadrus a Dakon na automatické - montáže tepelných čerpadel od českého výrobce Hotjet - montáže boilerů s tepelným čerpadlem - montáže podlahového topení - kompletní rekonstrukce koupelen.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - drobné zednické práce - výkopové a zemní práce.

Činnost: -truhlářské práce -zakázková výroba -výroba nábytku a interiérů -stavebně truhlářská výroba. -terasy z exotů, Thermodřev a WPC.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení.

Zateplování fasád Výměna - okna Sádrokartonářské práce Zednické práce

Zemní a stavební práce: -zakládání staveb -pilotáž, mikropiložáží -zemní práce -rekonstrukcemi a budováním komunikací -stavby přípojek plynových, vodovodních, elektrických i jejich dálkových vedení -odbahnění (rekultivace) vodních ploch a toků -stavby bytových a průmyslových objektů -demolice staveb.

Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Smontujeme, pověsíme, připojíme, vybílíme, opravíme, vyzvedneme, doručíme, nařežeme, posekáme, pokácíme, uklidíme. Postaráme se o Váš dům, byt, kancelář, zahradu a ostatní dle domluvy.

Zemní práce Čištění - rybníky, vodní nádrže, toky technologií sacích bagrů

Kompletní zeměměřické služby v oblasti stavební geodézie - vytyčovací práce v průběhu stavby - tvorba bodových polí a vytyčovacích sítí včetně stabilizace - podklady pro projektovou dokumentaci - podklady pro kolaudační řízení - kontrolní měření stavebních objektů - dlouhodobé sledování posunů a deformací stavebních objektů - dokumentace ...

Obkladačské práce, rekonstrukce koupelen, elektro i vodoinstalace, sádrokortonové konstrukce.