Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kalmalak - malířské práce: - byty - dekorační natěry interieru, exterieru, - tapetování - malování fasád - nátěry střech, podlah, oken, dveří, zárubní, fládrování - veškeré nástřiky konstrukcí, hal atd. - zednické dokončovací práce.

Svařování, montáže: - plastové potrubní systémy, plastových potrubních systémů. Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalatérství. Zámečnické práce, zámečnictví. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Prodej - elektroinstalační materiál Montáž, opravy a revize - elektrická zařízení - hromosvody Regulace - topné systémy - vzduchotechnika

Dodávka - tepelná čerpadla -topenářské práce: -zámečnické -vodoinstalatérské

Provádíme elektroinstalace a elektromontážní práce: - elektroinstalace průmyslových a výrobních linek - výrobu a kompletaci průmyslových a bytových rozvaděčů - elektronické zabezpečení budov - inteligentní elektroinstalace - montáž osvětlení a elektroinstalace výrobních hal - revize elektro.

Sklenářství SV-Okno Havarijní zasklívání do 24h, výlohy, izolační dvojskla, trojskla, prosklená schodiště, pískování skel, nadsvětlíky, skleníky, akvária, bezrámové zasklívání.

Truhlářské práce. Zakázková výroba, opravy: -dveře -vchodové a vnitřní -masiv -schodiště -kuchyňské linky -interiéry -postele, palandy, skříně -rustikální nábytek na zakázku.

Kompletní sádrokartonářské práce, minerální podhledy, akustické podhledy a obklady, kovové stropy, rekonstrukce interiérů, půdní vestavby. Poradenství.

Prodej, montáž, servis: - zasklívání teras, pergol - bezrámové zasklení - hliníkové pergoly - hliníkové altány -žaluzie horizontální -žaluzie vertikální -šatníky, skříně na míru, vestavěné -INDECO Navíjecí a posuvné systémy: -rolety, vrata, hliníkové mříže -shrnovací stěny a dveře na míru i prosklené -markýzy, markýzové ...

Výroba, montáž, generální opravy a rekonstrukce a provádění revizních zkoušek vyhrazených zdvihacích zařízení. Servis vyhrazených zdvihacích zařízení. Zámečnictví a elektroinstalace.

Klimatizace, vzduchotechnika, vzduchové clony, chlazení, vytápění, elektroinstalace, HVAC, protihlukové stěny, kryty, žaluzie, technické zařízení budov. Měření a regulace.

Služby, práce: -asfaltování vozovek. -opravy překopů vozovek. -řezání asfaltových, betonových vozovek. -frézování vozovek. -dlaždičské.

Jsme rodinná firma, která provádí elektromontážní práce v průmyslových objektech, elektroinstalace rodinných domků, stavby venkovního vedení NN, kabelové sítě NN, rozvody veřejného osvětlení, montáž hromosvodů.

Zámkařství Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře BEDEX, Sherlock -trezory -zámky -klíčové systémy -nůžkové mříže -nouzové otevírání dveří -otevírání trezorů. -otevírání automobilů

Instalatérstsví: -topení -voda -plyn. Revize plynu.

Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské. Prodej: -klempířské prvky.

Naše firma nabízí stavby na klíč, rekonstrukci domů, zateplování fasád, terénní úpravy, ale také kamenické a klempířské práce, drobné rekonstrukce interiéru, vše dle přání zákazníka.

Kominictví Sušický - provádíme veškeré kominické práce. Nabízíme čištění, kontrolu komínů a revize pro plynná, kapalná i tuhá paliva. Stavění a opravy komínových těles všech druhů. Dále nabízíme vložkování komínu pro všechny druhy paliv a frézování.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických a plynových zařízení.