Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce a opravy objektů - elektromontáže včetně revizí - autodoprava.

Komplexní služby v oblasti geodetických prací: - zaměřování budov - dělení pozemků - pozemkové úpravy - vytyčování hranic či polohopisné a výškopisné studie - poradenství v oblastech katastru nemovitostí a geodézie.

Montáže: - sádrokartonové systémy RIGIPS - příčky, podhledy, podkroví, bezpečnostní příčky do bank, vysoké příčky haly, obklady stěn, podlahy. Montáže sádrovláknitých systémů Rigips a Fermacell, obloukové stěny, příčky. Řešíme design, akustiku, bezpečnost, požární odolnost. Montáže kazetových podhledů OWA, AMF, Armstrong . Montáže akustických ...

Služby: -geodezie -kompletní geodetické práce -práce v katastru nemovitostí -komplexní služby pro pozemkové úpravy -inženýrská geodezie a speciální práce -podpora projekčních a stavebních prací.

Stavební firma K-Invest plus s.r.o. provádí kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč. Soustředíme se především na dodávku rodinných domů či rekonstrukci a zateplování fasád nejen v Prostějově, ale také se zaměřujeme na lokality jako je Brno, Vyškov, Olomouc a Přerov. Stavební a zednické práce provádí naši vlastní zaměstnanci, kteří ...

Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Projektová činnost: - předprojektový průzkum - projektová příprava stavby v rozsahu stavebního zákona - měřičské, zobrazovací a vytyčovací práce.

Společnost Zemní práce MITOP s.r.o. provádí zemní práce: • Výkopy základů a základových pásů • Zhotovení komunikací a parkovišť • Terénní úpravy a hutnění • Zemní práce menšího rozsahu Také se specializují na kontejnerovou dopravu - zajistí Vám odvoz: • Stavební suť, sypké materiály, beton, zeminu • Objemný, biologický nebo směsný ...

Jan Tichý se zaměřuje na frézování, vložkování, čištění, revize a výstavbu komínů.

Montáž, údržba, opravy, projekce, revize: - elektroinstalace bez onezení napětí - revize elektro - protipožární zabezpečení prostupů - EZS, EPS - strukturovaná síť - inteligentní elektroinstalace KNX - chytrá elektroinstalace Eaton - stavební činnost - klimatizace. - hromosvody.

Tesařství, pokrývačství, klempířství, pilařská výroba.

JPM parket Olomouc s.r.o. se zaměřuje na prodej a pokládku různých druhů podlah, renovaci podlah a půjčovnu brusek.

ASRON-STAV.cz, s.r.o. se zaměřuje na zemní a stavební práce, demolice, autodopravu, ocelové konstrukce a tvorbu stavebních rozpočtů.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

SCHIMEK ESTATE s.r.o. se zaměřuje na zemní a výkopové práce, vrtání, přesun materiálu a odklízení sněhu.

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, realizace základových desek a inženýrkých sítí.

Elektro4you s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, montáž hromosvodů, zabezpečovacích systémů a na revize budov, spotřebičů a elektrického nářadí.

Kurt Ludwig se zaměřuje na elektromontážní práce - montáže hromosvodů, telefonních, zabezpečovacích a elektrických topných systémů.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce: - sanace potrubí bezvýkopovou metodou Insak, technologií založenou na principu zatažení vložky z textilního rukávce nasyceného pryskyřicí, tzv. inverzním procesem - sanace potrubí bezvýkopovou metodou UV lampami - monitorování trubních sítí TV-kamerou - lokální opravy trubních sítí kanalizačními roboty, krátkými rukávci - ...

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.